24.12.19

«Συμπαραστάτες μας οι δημοκράτες»...

Εγρήγορση ζητά στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, εκτιμώντας ότι επίκεινται εκλογές.

Αφού κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι επιδίδεται σε άνευ προηγουμένου επικοινωνιακή βία, παίρνει δήθεν...
μέτρα ελάφρυνσης φόρων και επαναφέρει δήθεν την χώρα στην κανονικότητα, όταν η ζωή διαψεύδει αυτή την εικόνα, με την ανεργία να συνεχίζεται, τους φτωχούς να γίνονται φτωχότεροι και να έχουν προστεθεί στη ζωή μας η απειλή ελληνοτουρκικού επεισοδίου και η ραγδαία αύξηση του προσφυγικού – μεταναστευτικού, ο Βασίλης Λεβέντης παρατηρεί ότι «το λιβάνισμα του κ.Μητσοτάκη μεταβάλλεται σε οργή της κοινωνίας». 

Σημειώνει μάλιστα πως ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΠΑΣΟΚ αποτελούν λύση στο σημερινό αδιέξοδο και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους πολίτες. «Επειδή ο κ.Μητσοτάκης σκοπεύει να αλλάξει σε ενισχυμένη το εκλογικό μας σύστημα, ζητάω από τον λαό εγρήγορση, οι εκλογές -διπλές μάλιστα- είναι προ των πυλών. Μας δίνεται η ευκαιρία να εισέλθει στη Βουλή η Ένωση Κεντρώων. 

Μπορεί να μας υπονομεύουν όσοι απεργάζονται στην χώρα την ανωμαλία, όμως θα είναι συμπαραστάτες μας όσοι είναι δημοκράτες και αγαπούν την πατρίδα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ευχόμενος ‘χρόνια πολλά’ σε όλους...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: