12.12.19

«Κλήση σε απολογία»...

Σε ανώτατο επίπεδο έγινε σύσκεψη με τους επικεφαλής του προγράμματος και του μάρκετινγκ σε τηλεοπτικό σταθμό που έχει πάρει την κάτω βόλτα. Κατάλαβαν όλοι πως η αντίστροφη μέτρηση για...
αποχωρήσεις και “συνέργειες” ξεκίνησε…

**Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε από τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μια κλειστή ΕΡΤ και το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ, με απολυμένους το σύνολο των εργαζομένων, πλην των “άριστων” που είχαν θέση και στο νέο φορέα.

**Η ΕΡΤ άνοιξε με το σύνολο των εργαζομένων, με χαμηλότερο ανταποδοτικό τέλος (3 ευρώ) σε σχέση με το 2013 (4.24 ευρώ) και παρέμεινε κερδοφορος και πλεονασματική και τα 4 χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ, με αποθεματικό 200 εκατ. ευρώ.

**Το μεγάλο σφάλμα ήταν η εμπλοκή με τα αθλητικά δικαιώματα- ακολουθώντας το δρόμο που είχε χαράξει η ΝΔ, στην ΕΡΤ το διάστημα μετά το 2005- με τα γνωστά αποτελέσματα.

**Το σχέδιο Βασιλειάδη, ήταν τραγικό και φάνηκε στις κάλπες. Δεν έφερε ψήφους.

**Η σωτηρία του αθλητισμού, όπως παρουσιάστηκε αρχικά, ήταν στην πράξη το κλείσιμο ματιού σε ΠΑΕ.

**Επίσης, εξαιτίας, της εμμονής του υπουργού Οικονομικών, Ε. Τσακαλώτου, δεν έγιναν οι απαραίτητες 220 προσλήψεις, κυρίως ηχοληπτών και μοντέρ- που ζητούσαν διαδοχικά οι διοίκησεις στην ΕΡΤ.

**Σήμερα, οι προσλήψεις αυτές, μαζί με την εθελουσία έξοδο, περιλαμβάνονται στο σχεδιασμό της νέας διοίκησης που τοποθετήθηκε, μετά τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: