13.12.19

«Μάχη» στην Βαρκελώνη για τον Παναθηναϊκό...

Μια από τις πιο δύσκολες... αποστολές περιμένουν τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Παρασκευής. Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα, στο «Palau Blaugrana», έχοντας ως στόχο να παρουσιάσει καλή εικόνα και να...
παλέψει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης για τη νίκη.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Euroleague, με αποκορύφωμα την επικράτηση στο ντέρμπι «αιωνίων» απέναντι στον Ολυμπιακό στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Με την ίδια διάθεση, λοιπόν και το ίδιο πάθος οι πρωταθλητές Ελλάδας θα προσπαθήσουν να παρουσιαστούν εξίσου δυνατή απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Ο Ρικ Πιτίνο και οι συνεργάτες του αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα επί καταλανικού εδάφους, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και οι παίκτες του «τριφυλλιού». Το ευχάριστο ωστόσο στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει πάνοπλος την Μπαρτσελόνα.

Από την άλλη πλευρά, οι Καταλανοί έδειξαν αντίδραση μετά την συντριβή από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, νικώντας την Χίμκι εκτός έδρας και θέλουν αν συνεχίσουν με την ίδια διάθεση. Παρ’ όλα αυτά, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν υπολογίζει στην παρουσία του Βίκτορ Κλαβέρ, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: