23.12.19

Απλήρωτοι και απολυμένοι, αλλά... ευρωπαϊκά...

Μπορεί ο Γιώργος Κύρτσος να απολαμβάνει τον «ευρωπαϊκό τρόπο ζωής», όπως μας πληροφορεί ο ίδιος μέσω των tweets του στο Twitter, αλλά φαίνεται ότι η αντίληψή του για το ζήτημα είναι κάπως...

ιδιαίτερη.

Δηλαδή, αναρωτιέται κανείς αν είναι μέρος της πρακτικής του «ευρωπαϊκού τρόπου ζωής» να απολύονται δύο δημοσιογράφοι από την εβδομαδιαία free press εφημερίδα Free Sunday (εκδότης ήταν ο Γ. Κύρτσος) την οποία διαχειρίζεται πλέον ο γιος του ευρωβουλευτή της Ν.Δ., χωρίς να τους καταβάλλονται η νόμιμη αποζημίωση και τα δεδουλευμένα τους, όπως μαθαίνουμε και από την ΕΣΗΕΑ.

Οι δύο δημοσιογράφοι απολύθηκαν στο τέλος του Οκτωβρίου (περικοπές...), ωστόσο ακόμα δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ από την αποζημίωση ή από τα οφειλόμενα δεδουλευμένα τους. Και δεν υπάρχει και κάποιο χρονοδιάγραμμα για την καταβολή των χρημάτων. Άφαντο και το δώρο Χριστουγέννων.

Προκαλεί πραγματική απορία αν αυτή η πρακτική συμβαδίζει με τα όσα ισχύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και με τον «ευρωπαϊκό τρόπο ζωής» που τόσο φαίνεται ότι αρέσει στον ευρωβουλευτή της Ν.Δ.

Ο γνωστός Γιάννης Λοβέρδος των fake news

Ο δημοσιογράφος αλλά και βουλευτής της Ν.Δ. πλέον, ο Γιάννης Λοβέρδος, που σπάνια πετυχαίνει είδηση και σωστή φωτογραφία στα social media, ανέβασε μια χυδαία ανάρτηση στο facebook για τον σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ. «Αφού δεν μπόρεσε να διακριθεί ως πετυχημένος σκηνοθέτης στην μυθοπλασία του κινηματογράφου, ελπίζει σε νέα καριέρα μετατρέποντας την πραγματικότητα σε μύθο, προς τέρψιν των ιδεοληπτικών συντρόφων του της αριστεράς!» σχολίασε ο βουλευτής της Ν.Δ. βάζοντας και τη φωτογραφία του χτυπημένου Δημήτρη Ινδαρέ. Χυδαίο αλλά και γελοίο ταυτόχρονα. Ειδικά αν μιλήσεις στον Ινδαρέ για τους συντρόφους του της Αριστεράς. Κι εδώ με fake news ο βουλευτής-δημοσιογράφος με το υψηλό επίπεδο...

Δημήτρης Κανελλόπουλος
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: