17.12.19

Διαρροή για τη ΝΔ με το... βλέμμα στα εσωκομματικά...

Σε μία ενδιαφέρουσα διαρροή προέβησαν χθες κύκλοι της Κουμουνδούρου, που προσπάθησαν να «δείξουν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη πίσω από το άρθρο του Κώστα Σημίτη στα «ΝΕΑ» κατά της κυβέρνησης Καραμανλή.

«Την ώρα που η...
Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει δυστυχώς να εκμεταλλευθεί τα ελληνοτουρκικά για να λύσει τα εσωκομματικά του», έλεγαν πηγές της Κουμουνδούρου, προσθέτοντας ότι «η επιλογή της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" ιδιοκτησίας γνωστού υποστηρικτή του κ. Μητσοτάκη, να αλλοιώσει τον τίτλο του άρθρου του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη για τα ελληνοτουρκικά για να πλήξει έναν άλλον πρώην πρωθυπουργό, τον Κώστα Καραμανλή, επιβεβαιώνει το εν εξελίξει ξεκαθάρισμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης με φόντο τη συζήτηση για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας».

«Καλό θα είναι ο κ. Μητσοτάκης να λύσει τα εσωκομματικά του σε οποιοδήποτε άλλο πεδίο πέραν των κρίσιμων εθνικών θεμάτων και να μην κάνει το πρόβλημα της ΝΔ πρόβλημα της χώρας», τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι, για να προσθέσουν ότι «τα ελληνοτουρκικά αποτελούν πολύ σοβαρό ζήτημα για να χρησιμοποιούνται για επικοινωνιακές πομφόλυγες και ξεκαθάρισμα εσωκομματικών λογαριασμών».

Ωστόσο, ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει πως όταν οι κύκλοι της Κουμουνδούρου προέβαιναν σε αυτή τη διαρροή, δεν είχαν στο μυαλό τους τόσο την ΝΔ και τα «γαλάζια» εσωκομματικά, αλλά τα... δικά τους: κι αυτό διότι χθες, μετά την ανάρτηση Πολάκη κατά Σημίτη, την δήλωση Λιάκου-Παναγιώτου-Μπίστη και την ανάρτηση της Αννέτας Καββαδία στο facebook πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν... είναι κολυμβήθρα του Σιλωάμ, η εσωστρέφεια δεν ήταν γνώρισμα της ΝΔ, αλλά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και η ενόχληση της ηγεσίας για όσα έγιναν ήταν έντονη...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: