16.12.19

Βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός πίσω από το ΑΤ Ζωγράφου...

Αποτέλεσμα εικόνας για ατ ζωγραφουΣυναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Εκρητικός αυτοσχέδιος μηχανισμός ήταν τελικά το ύποπτο αντικείμενο που εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας (16/12) κοντά στο Α.Τ. Ζωγράφου.

Ειδικότερα, το...
ύποπτο αντικείμενο που προκάλεσε την κινητοποίηση των αρχών ήταν σε σακίδιο σε μαντρότοιχο από τη μέσα πλευρά της Πανεπιστημιούπολης. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του ΤΕΕΜ που διαπίστωσαν πως το ύποπτο αντικείμενο ήταν πράγματι βόμβα και συγκεκριμένα ωρολογιακός μηχανισμός και προχώρησαν σε δύο ελεγχόμενες εκρήξεις στις 10:30 και στις 11:00 για την εξουδετέρωσή του. Τον εκρηκτικό μηχανισμό αντιλήφθηκε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος την ώρα που πάρκαρε τη μοτοσικλέτα του έξω από τη μάντρα της Πανεπιστημιούπολης.

Ο αξιωματικός είδε καλώδια και ρολόι συνδεδεμένα με ένα μπουκάλι που ήταν τοποθετημένα πίσω από τη μάντρα και ειδοποίησε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνδεσμολογία του μηχανισμού ήταν πλήρης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηχανισμός δεν εξερράγη λόγω προβλήματος. Η οδός Ηρ. Πολυτεχνείου αποκλείστηκε σε μεγάλη ακτίνα ενώ στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μηχανές του ΕΚΑΒ...

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: