3.12.19

«Φυσικά χωράει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Θεοδωράκης»...

Ο Neo έχει εγκαίρως ενημερώσει τους αναγνώστες του για την εκτίμηση που τρέφουν στην Κουμουνδούρου προς τον Σταύρο Θεοδωράκη, αφού δεν ξεχνούν την καθοριστική συμβολή του ιδρυτή του Ποταμιού για να...
επικυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών και να επιλυθεί το Μακεδονικό. 

Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένο ότι στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ ξετυλίχθηκε μεγάλη κουβέντα για το αν χωρούν στον διευρυμένο ΣΥΡΙΖΑ αρνητές της Συμφωνίας των Πρεσπών -όπως ο Απόστολος Γκλέτσος- είναι πολλοί στην Κουμουνδούρου βλέπουν στον Σταύρο Θεοδωράκη πολύ περισσότερα κοινά σημεία απ' ό,τι στον Απόστολο Γκλέτσο.

Εξάλλου, χθες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος απάντησε με τρόπο κατηγορηματικό και την λέξη «φυσικά» στο ερώτημα αν ο ιδρυτής του Ποταμιού θα χωρούσε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
«Αυτό εξαρτάται από τον ίδιο τον Θεοδωράκη, αν θέλει να έρθει», πρόσθεσε με νόημα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra ο Σάκης Παπαδόπουλος, προσθέτοντας, πάντως, πως αν θέλει να έρθει, θα βρει την πόρτα ανοιχτή.

Ταυτοχρόνως, ως προς την ένταξη του Απόστολου Γκλέτσου στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παπαδόπουλος ουσιαστικά παρέπεμψε στον... Αλέξη Τσίπρα για τις βαριές κουβέντες που έλεγε σε βάρος του ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας. 

«Αν τον συγχώρησε ο ίδιος ο Αλέξης, τότε νομίζω ότι πρέπει να τον συγχωρήσουμε κι εμείς», είπε με μία... υποψία ειρωνείας ο Σάκης Παπαδόπουλος, προφανώς ενθυμούμενος δηλώσεις του τύπου «ο Τσίπρας δεν κάνει ούτε για 15μελές», που εκστόμιζε παλαιότερα ο Γκλέτσος κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: