20.12.19

Διακοπή για τις 30 Γενάρη στη δίκη των «28» της Συμμορίας...

Νέα διακοπή στη δίκη για τη «Συμμορία» του ελληνικού ποδοσφαίρου, που θα συνεχιστεί στις 30 Ιανουαρίου, μετά το αίτημα αποχής της προέδρου του δικαστηρίου, Καλλιόπης Χονδρού. Παρόντες μεταξύ άλλων Μελισσανίδης, Αλαφούζος και Χιου Ντάλας... Από...
δικηγόρο εκπροσωπήθηκε ο Μαρινάκης.

Νέα διακοπή, η δεύτερη, και όπως ειπώθηκε από το προεδρείο, θα είναι και η τελευταία στη δίκη των "28" της Συμμορίας που θα αρχίσει στις 30 Ιανουαρίου, στο Β' Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Το πρωί της Παρασκευής 20/12 η πρόεδρος του Δικαστηρίου Καλλιόπη Χονδρου, που πριν από ένα μήνα κληρώθηκε στην συγκεκριμένη θέση, υπέβαλε αίτημα αποχής επικαλούμενη προσωπικούς λόγους, αίτημα που έγινε δεκτό από το προεδρείο.

Η αναπληρωματική πρόεδρος Αριστέα Τσαμαδιά, αφού έκανε ανάγνωση της λίστας των κατηγορουμένων και των μαρτύρων, ανακοίνωσε την απόφαση της για διακοπή προκειμένου να ενημερωθεί για την ογκοδέστατη δικογραφία.

Παρόντες Μελισσανίδης, Αλαφούζος

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες δύο συνεδριάσεις, αυτή τη φορά, οι περισσότεροι από τους μάρτυρες ήταν παρόντες, για τους οποίους μάλιστα, είχε διαταχθεί και βίαιη προσαγωγή!

Στο Εφετείο λοιπόν, ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενώ αν η δίκη ξεκινούσε θα έδινε το παρών και ο Γιάννης Αλαφούζος για τον οποίο ο δικηγόρος του είπε ότι ήταν καθοδόν. Παρών ήταν και ο πρώην αρχιδιαιτητής Χιου Ντάλας ενώ από τη λίστα, απουσίαζαν ο Ζήσης Βρύζας, ο Τζακ Αγγελίδης, ο Σταμάτης Βελλής και ο Παντελής Καφές.

Εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο ο Μαρινάκης

Όσον αφορά τους κατηγορούμενους, οι περισσότεροι εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους, όπως έχουν το δικαίωμα. Μεταξύ αυτών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Παρόντες από τη λίστα των "28" ήταν οι Κουρίδης, Σταθόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Προύντζος, Δούρος, Μπριάκος, Ηλίας Σπάθας.

Τρεις νέοι μάρτυρες, βίαιη προσαγωγή για έναν

Όπως προέκυψε από τη διαδικασία, έχουν κληθεί τρεις νέοι μάρτυρες, το παλιό μέλος της ΚΕΔ Σπύρος Παπαδάκος, το πρώην μέλος της ΚΕΔ Ιωάννης Τσαχειλίδης και ο Γιάννης Καλύβας.

Επίσης, για το πρώην μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Χρήστος Σάββας είχε διαταχθεί η βίαιη προσαγωγή, έδωσε το παρών στο δικαστήριο που έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: