29.7.19

Υπάρχει τελικά η περίφημη «κατάρα των Ωνάσηδων»;...

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αλέξης Μανθεάκης, για αρκετά χρόνια εκπρόσωπος της οικογένειας Ωνάση, που είχε δημοσιεύσει ντοκουμέντα για τις απιστίες του Ντόντα στην Αθηνά Ωνάση, μίλησε στο...
περιοδικό Gala για την περίφημη «κατάρα των Ωνάσηδων».

«Η κατάρα της οικογένειας Ωνάση είναι οι επιλογές της. Η Αθηνά Ωνάση, π.χ., διάλεξε τον Ντόντα και όχι κάποιον άνθρωπο από τον κύκλο της που τον γνώριζε. Διάλεξε τον ωραίο, τον ιππέα, τον μεγαλύτερο αλλά και ήρωα. Τον Ολυμπιονίκη. Διάλεξε να επενδύσει σε άλογα και όχι σε ανθρώπους.

Όπως και ο παππούς της διάλεξε να πείσει τον Αλέξανδρο Ωνάση να πετάξει με ένα αεροπλάνο το οποίο ο γιος του και μοιραίος πιλότος του έβρισκε προβληματικό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μανθεάκης.

Οι σχέσεις του Αλέξη Μανθεάκη με την Αθηνά πάγωσαν μετά από ένα προσωπικό πρόβλημα στο οποίο η χρυσή κληρονόμος δεν του στάθηκε, όπως υποστηρίζει ο ίδιος.



«Διέκοψα τις σχέσεις με την Αθηνά πριν από 6 μήνες. Η γυναίκα μου ήταν εγχειρισμένη, πάλευε για τη ζωή της και επικοινώνησα με την Αθηνά για να ζητήσω βοήθεια. Της είπα ότι για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια χρειάζομαι την στήριξή της. Είδα ότι πήρε το μήνυμα, δεν μου απάντησε και ο δικηγόρος της μου είπε ότι η Αθηνά εκνευρίστηκε για την απαίτησή μου για βοήθεια. Απογοητεύτηκε που δεν στράφηκα αλλού και δεν πρόκειται να δώσει ούτε ευρώ. Και μόλις είχε γλιτώσει 3,5 εκατομμύρια τον χρόνο. Έχει κλειστεί σε έναν μικρό κύκλο με ελάχιστους φίλους, δεν βγαίνει, δεν βοηθάει τον κόσμο» είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή...

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.