6.4.19

Live σε λίγο από το Γαλάτσι...


ΦΩΤΟ...


Στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου αναμένεται σε λίγο η Πανελλαδική Συνάντηση για τη «Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Η συνάντηση στην οποία θα απευθύνει κεντρική ομιλία ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα...
μεταδοθεί live ΕΔΩ

Στην ομιλία του ο πρωθπουργός αναμένεται να υπογραμμίσει την ανάγκη συγκρότησης προοδευτικού μετώπου απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό, την ακροδεξιά και τον εθνικισμό. Ο Αλέξης Τσίπρας είχε νωρίτερα συναντήσεις με πρόσωπα από το χώρο της κεντροαριστεράς, μεταξύ άλλων και με τον Στέφανο Τζουμάκα, καθώς και με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ αποφάσισαν να συμπορευτούν σε προγραμματική βάση με όρους πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος, γήπεδο μπάσκετ και στάδιο
Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρών στελέχη από τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς και εκπρόσωποι από κινήσεις και συλλογικότητες, όπως η Γέφυρα, ο Κόσμος και το Πράττω, ο πρόεδρος του οποίου Νίκος Κοτζιάς δήλωσε πως «θα ψηφίσουμε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να δίνουμε λευκή επιταγή ή επιταγή επ’ αόριστον».




«Σήμερα ξεκινά η συμπόρευση για μια ευρεία κοινωνική και προοδευτική συμμαχία», τόνισε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Twitter, με αφορμή συναντήσεις που είχεμε τον Στέφανο Τζουμάκα, καθώς επίσης και με τους Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, Κώστα Παϊπουτλίδη και Θάνο Μωραΐτη.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύεται και από τις αντίστοιχες φωτογραφίες των δύο συναντήσεων.



πηγή: left.gr &ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: