14.4.19

Μητσοτάκης για ευρωψηφοδέλτιο ΝΔ: Κριτήριο η αξιοκρατία...

Με ένα ολιγόλεπτο βίντεο που ξεκίνησε με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και διαπέρασε από τις κορυφαίες στιγμές που καθιέρωσαν την Ελλάδα στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης ξεκίνησε η...
παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας. Κεντρικά μηνύματα του μικρού μήκους σποτ ήταν η ενδυνάμωση της Δημοκρατίας, το Κράτος Δικαίου, τα ανθρώπινα δικαιώματα και η επένδυση στην πραγματική οικονομία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην αίθουσα του Νέου Κόσμου στις 6:30 συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Το «παρών» δίνει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, πλήθος βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κομματικών στελεχών κ.α.

Η διαδικασία συνεχίστηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών. «Οικοδέσποινα» της εκδήλωσης είναι η εκπρόσωπος του κόμματος Σοφία Ζαχαράκη που δίνει το λόγο για ένα λεπτό στους υποψηφίους προκειμένου να αυτοπαρουσιαστούν. Η διαδικασία κορυφώθηκε στις 20:30 όταν όταν ξεκίνησε η ομιλία του κ. Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στην ποιότητα των υποψηφίων, αλλά και στο βασικό κριτήριο της επιλογής τους, την αξιοκρατία. Επανέλαβε ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του Μάνφρεντ Βέμπερ για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τόνισε την ανάγκη να τελειώνει η χώρα με τον τοξικό διχασμό στην πολιτική. Απευθυνόμενος στους νέους, στάθηκε κυρίως στην ανάγκη να μείνουν στην Ελλάδα, να προσφέρουν και να έχουν ίσες ευκαιρίες, αξιοκρατία και στηρίγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: