15.4.19

«Κάποιοι προσπαθούν να αποφύγουν τη δίκη»…



...που ενδεχομένως βούτηξαν το δάχτυλο στο μέλι στην υπόθεση Novartis...

  Aυτά αναφέρει αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος...
της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

Στην ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφερόμενος στις εξελίξεις όσον αφορά στην υπόθεση Novartis - στον απόηχο των δηλώσεων της παραγραφής ή μη - επισημαίνει πως το ερώτημα για τους πολλούς είναι αν κάποιοι τα έχουν τσεπώσει.

Όλη η ανάρτηση:

«Για τον μέσο Έλληνα πολίτη που δεν έχει σπουδάσει νομικά και δεν καταλαβαίνει από νομικά και δικηγορικά τερτίπια και τα παρεμφερή το ερώτημα είναι απλό:

ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ;

Όλα τα άλλα περί παραγραφής κλπ. που πολυ-αναλύουν κάποιοι με βαρύγδουπο ύφος και ακαδημαϊκή αμετροέπεια τον μέσο Έλληνα δεν τον αφήνουν απλά αδιάφορο. ΤΟΝ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ. Γιατί υποπτεύεται αυτό που υποπτευόμαστε όλοι: Ότι κάποιοι που ενδεχομένως βούτηξαν το δάχτυλο στο μέλι προσπαθούν να αποφύγουν τη δίκη. Κι αυτό ακριβώς είναι που τους κάνει ένοχους στα μάτια των πολλών.

Ειδικά όταν η παραγραφή την οποία επικαλούνται έχει μίνι διάρκεια για τα πολιτικά πρόσωπα. Αντίθετα με όσα ισχύουν για όλους τους άλλους πολίτες...»

documentonews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: