11.3.19

Είναι κεφάτοι, παίζουν στη Super League!...

Πιστεύετε ότι δεν συμμετέχετε στη λίγκα που σας αξίζει; Ότι κάτι σας λείπει; Αμ, δε! Το SDNA αποκαλύπτει την επιστολή που αλλάζει τα δεδομένα για το...
πιο υποτιμημένο πρωτάθλημα του κόσμου!

Είναι το θέμα των ημερών. Η viral επιστολή που στάλθηκε προς εργαζόμενους σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ για να μην ξεχνάνε να χαμογελούν στους πελάτες. 

Γιατί αν δεν χαμογελάσεις όταν ζυγίζεις το αγγούρι, μπορεί να μαραθεί και ποιος αλήθεια θα πάρει μαραμένο αγγούρι; Όμως δεν συμβαίνει μόνο στην κοινωνία, συμβαίνει παντού. Το SDNA έψαξε στα συρτάρια της Super League (σ.σ. μπήκαμε μυστικά την ώρα που όλοι παρακολουθούσαν το Λεβαδειακός-Απόλλων) και φέρνει στο φως την επιστολή που στάλθηκε προς όλα τα μέλη του συνεταιρισμού. Μια επιστολή σκληρή, αλλά αντιπροσωπευτική των εποχών που ζούμε.

«Καλησπέρα σας,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας του προέδρου της εταιρίας μας, θα σας αναφέρω κάποιους λόγους να είστε ευγνώμονες και να χαμογελάτε για όσους δυσκολεύονται να το αντιληφθούν και να το κάνουν.

Επειδή έχετε πρωτάθλημα. Επειδή σας αφήνουμε να παίζετε στο πρωτάθλημα και δεν σας αποβάλλουμε. Εκτός αν είστε ο ΟΦΗ. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί και να σας αποβάλλουμε. Ή, ο Ηρακλής. Και σε αυτή την περίπτωση, κάτι μπορούμε να κάνουμε.

Επειδή τα παιχνίδια γίνονται στην ώρα τους, με διαιτητές, παρατηρητές, επόπτες. (για αυτούς που θα πουν ότι θέλουν ξένους διαιτητές, θυμίζω ότι Έλληνες διαιτητές σε σχέση με καθόλου διαιτητές είναι 1% καλύτερο).

Επειδή παίζετε σε ένα πρωτάθλημα που σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας. Δεν του καίγεται καρφί βασικά για το τι λέτε, ούτε θα έχουν σημασία ποτέ τα δικά σας συμφέροντα, αλλά αν μη τι άλλο μαζευόμαστε όλοι μαζί και τα λέμε!

Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίσετε να έχετε πρωτάθλημα να αγωνίζεστε. Κυρίως, με επενδύσεις σε Μαλαισία και λοιπούς εξωτικούς προορισμούς, τους οποίους σε διαφορετική περίπτωση θα τους γνωρίζατε μόνο από τις μεταγραφές που έκανε κάποτε ο αείμνηστος Νίκος Κανελλάκης.

Επειδή – αχ, δε θυμάμαι μήπως το έγραψα ξανά; Δε πειράζει, ας το επαναλάβω – έχετε πρωτάθλημα. Αν δεν είχατε, για τι λόγο θα βγάζατε ανακοινώσεις; Για την παγκόσμια ειρήνη και το τραγούδι της Τάμτα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision (σ.σ. βασικά, πιθανότατα να συμβεί και αυτό, ας μην σας δίνω ιδέες).

Επειδή οι πελάτες του πρωταθλήματος, σας πληρώνουν, σας σπάνε τα γήπεδα, σας καταστρέφουν οικονομικά με πρόστιμα και σας βρίζουν αν κάτι δεν είναι όπως τους αρέσει, αλλά πρέπει να τους ευχαριστείτε για αυτό με ένα χαμόγελο και να θυμάστε τον Όσιο Σωκράτη. «Αυτούς έχουμε και δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε». Ζήτω ο φανταστικός μας κόσμος!

Επειδή θα έχουμε τόσο καλά ματς που πρέπει να τα διαφημίσουμε. Διπλό ημίχρονο, άσος τελικό. Άσος ημίχρονο, διπλό τελικό. 3.522 ματς που μένουν στο 0-0 και θεραπεία κατά του ροχαλητού!

Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισής σας στα αποτελέσματα του μυστικού οπαδού που θα γίνει μέσα στον μήνα. Σε περίπτωση μη θετικής ανταπόκρισης και αρνητικής αξιολόγησης θα χρειαστεί στην επόμενη γενική συνέλευση να παρακολουθήσετε για τέσσερις ώρες στιγμιότυπα και διαιτητικές αποφάσεις του πρωταθλήματος.

Ευχαριστώ και μην ξεχνάτε, διότι η μνήμη είναι συχνά ασθενής:

Να χαίρεστε που έχετε πρωτάθλημα!

Yours truly!!»...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: