9.3.19

Η Αθήνα ετοιμάζεται να γίνει το σκηνικό του «Born to be Murdered»...


Πού και πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας...
Όπως αποκάλυψε το LIFO.gr, η Πλατεία Συντάγματος και οι γύρω δρόμοι,  θα γίνουν αύριο το σκηνικό για τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be Murdered», της αμερικανοϊταλικής παραγωγής, με πρωταγωνιστή τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον, γιο του διάσημου Ντένζελ Ουάσιγκτον.  
 Για τις...
ανάγκες της παραγωγής, θα διακοπεί η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων, προκειμένου να συνεχιστούν τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be Murdered», στην οποία συμμετέχει και η εταιρία Faliro House Productions του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου.   
Τα γυρίσματα, τα οποία περιλαμβάνουν σκηνές από την πόλη των Τρικάλων, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια, και την Καλαμπάκα, θα συνεχιστούν στην Πλατεία Συντάγματος και την Καθαρά Δευτέρα, πάλι από νωρίς το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.   
Κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας έγιναν ήδη γυρίσματα μικρής έκτασης στην Αθήνα σε περιοχές όπως η Ομόνοια και στην ευρύτερη περιοχής.   
Παραγωγός της ταινίας είναι ο Λούκα Γκουαντανίνο, που έχει σημαντική διαδρομή ως σκηνοθέτης, με κορυφαία στιγμή την ταινία του «Να με Φωνάζεις με τ' Όνομά σου», το οποίο κατάφερε το 2017 να διεκδικήσει  τέσσερα Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και για τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας, Πρώτου Ανδρικού Ρόλου και Διασκευασμένου Σεναρίου.   
Επίσης, πολύ καλά είχαν πάει και οι ταινίες του «Κάτω από τον Ήλιο» (βασισμένο στη θρυλική «Πισίνα» του Ζακ Ντερέ, με Αλέν Ντελόν, Ρόμι Σνάιντερ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους) και το φιλμ τρόμου «Suspiria», ένα ριμέικ της καλτ ταινίας του Ντάριο Αρτζέντο. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρίνο, βοηθός σκηνοθέτης στις ταινίες του Γκουαντανίνο. Παραγωγός και σκηνοθέτης, ουσιαστικά αποτελούν ένα αχώριστο δίδυμο τόσο στον κινηματογράφο όσο και στη ζωή.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: