2.3.19

Άλωσε ξανά το "Μπερναμπέου"...


...η Μπαρτσελόνα (ΒΙΝΤΕΟ)...
Λίγες ημέρες μετά το 3-0 για το Κύπελλο Ισπανίας, η Μπαρτσελόνα νίκησε για άλλη μία φορά τη Ρεάλ Μαδρίτης, με 1-0 αυτή τη φορά, και πάλι μέσα στην έδρα της «βασίλισσας», δηλαδή στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».
Το ματς αυτό ήταν...
στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος, με την «Μπάρτσα» να διατηρείται στην κορυφή και να έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουν το ματς με ένα δεύτερο γκολ.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν μόνο στα τελευταία λεπτά, όταν αύξησαν την πίεσή τους στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τις μεγάλες φάσεις για να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σε κάθε περίπτωση, η δεύτερη συνεχής εντός έδρας ήττα σε clàsico για τη Ρεάλ, «πλήγωσε» τους Μαδριλένιους, οι οποίοι ακόμα μία φορά φανέρωσαν τα αγωνιστικά τους προβλήματα και το πρόβλημα δυστοκίας που έχουν στον επιθετικό τομέα. 

Έτσι, ο μοναδικός στόχος της «βασίλισσας» για φέτος απέμεινε το Champions League, τη στιγμή που η ομάδα του Βαλβέρδε διεκδικεί τρία τρόπαια σε Ευρώπη και Ισπανία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: