13.3.19

Κολοκυθιά...

Το παιχνίδι της... κολοκυθιάς συνεχίζεται, όσον αφορά την απόφαση για το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με την γνωστοποίηση της απόφασης να...
παίρνει νέα αναβολή για την Παρασκευή (15/03). Τι ανέφερε η πλευρά του Ολυμπιακού.

Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει η απόφαση για το ντέρμπι της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί στη σύσκεψη της αστυνομίας, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/03) δεν πάρθηκε κάποια οριστική απόφαση. 

Αντιθέτως, η απόφαση θα παρθεί την ερχόμενη Παρασκευή (15/03), καθώς η Αστυνομία «νίπτει τας χείρας της» αναφορικά με την διεξαγωγή του αγώνα στο φαληρικό στάδιο.

Στη σύσκεψη ήταν παρόντες μέλη του Ολυμπιακού, αλλά και του Παναθηναϊκού. Από την ομάδα διατυπώθηκε η άποψη πως θα περιμένουν ή την κλήρωση ή τον ορισμό των διαιτητών και σε περίπτωση που οι διαιτητές δεν είναι ξένοι, τότε το ΣΕΦ δεν θα ανοίξει, ενώ ούτε και ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο γήπεδο, ενώ ούτε ο Παναθηναϊκός θα έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στο φαληρικό στάδιο.

Για το λόγο αυτό και η Αστυνομία καθυστερεί να πάρει την απόφασή της για το μεγάλο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής, γεγονός που σημαίνει πως η αγωνία... παρατείνεται, αναφορικά με την αναμέτρηση του πρωταθλήματος, η οποία έχει περάσει από.... χίλια κύματα...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: