6.3.19

«Απίστευτη βλακεία και κοινωνική αναλγησία»...

Το εσωτερικό σημείωμα αλυσίδας σούπερ μάρκετ προς τους εργαζομένους, στο οποίο η περιφερειακή διευθύντρια απαιτεί από τους εργαζόμενους να χαμογελάνε, απειλώντας τους εμμέσως πλην σαφώς ότι αλλιώς οι...
επιπτώσεις θα είναι δυσμενέστατες, δεν έμεινε ασχολίαστο από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη.

Το εσωτερικό σημείωμα -μνημείο αντεργατικής πολιτικής- προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις με τον Ανδρέα Νεφελούδη να κάνει λόγο (ΕΡΤ) για «απίστευτη βλακεία και κοινωνική αναλγησία».

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας τόνισε πως η υπηρεσία παρακολουθεί και ελέγχει τέτοιοι είδους φαινόμενα και δήλωσε ευχαριστημένος από την ανακοίνωση της εταιρίας My Market που χαρακτήρισε την επιστολή «ατυχές και μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο δε συνάδει με τη φιλοσοφία και την κουλτούρα της αλυσίδας».

Ο Ανδρέας Νεφελούδης τόνισε πως πρόσφατα η επιχείρηση ελέγχθηκε για την εφαρμογή του κατώτατου μισθού και πως σε συνεργασία με το ΣΕΠΕ θα γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι προκειμένου να διαφυλαχτεί η αξιοπρέπεια των εργαζομένων.

Η ενέργεια της περιφερειακής διευθύντριας της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

Για το περιστατικό εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση και το ΠΑΜΕ, κάνοντας λόγο για «άθλιο κείμενο που προκαλεί την αγανάκτηση και την οργή συνολικά των εργαζομένων»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: