6.3.19

Δεν αφήνει ποτέ μόνη τη Γεροβασίλη...

Είθισται, όταν ένας πολιτικός απαλλάσσεται από μία... «καυτή πατάτα», να σταματά να μιλάει γι’ αυτήν, αφήνοντας πλέον τον διάδοχό του να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες. Ωστόσο, αυτές τις...
ημέρες, που κορυφώθηκε εκ νέου η πολιτική σύγκρουση για ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, ο Νίκος Τόσκας δεν άφησε μόνη την Όλγα Γεροβασίλη. 

Αντιθέτως, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπερασπίστηκε το έργο της διαδόχου του, αλλά και της Αστυνομίας και επιτέθηκε στους συνδικαλιστές αστυνομικούς, κατηγορώντας τους ότι επιδιώκουν την δημοσιότητα. 

«Εκμεταλλευόμενοι τα συνδικαλιστικά τους προνόμια, πιάνουν μέρα παρά μέρα στασίδι στα τηλεοπτικά παράθυρα και αναλώνονται χωρίς αιδώ ακόμη και σε προσωπικές επιθέσεις», επισήμανε οργισμένος ο Νίκος Τόσκας, προσθέτοντας με νόημα ότι «σίγουρα είναι χρήσιμοι στους υποβολείς τους και το κάνουν σε κάθε ευκαιρία». 

Μάλιστα, οι εν λόγω δηλώσεις θεωρούνται ως απάντηση στον γενικό γραμματέα του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Στράτου Μαυροειδάκου, ο οποίος είχε κατηγορήσει τον Νίκο Τόσκα για την διάλυση της ομάδας «Δέλτα», λέγοντας ότι μετέτρεψε τους αστυνομικούς σε «ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα»...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: