5.3.19

Θέλουμε σύμβολο... προοδευτικό...

Για ‘ταύτιση’ γύρω από πολιτικές και πρόσωπα, κατηγορούν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στο Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή όχι μόνο το θέμα της εκλογής του...
Προέδρου της Δημοκρατίας, όπου και προεξοφλούν τη στάση των δύο μεγάλων κομμάτων, αλλά και τη δήλωση Μπαρόζο από το βήμα του 4ου Οικονομικού Φόρουμ στους Δελφούς.

«Έχουμε τη δήλωση του κ.Μπαρόζο, ο οποίος λέει ότι ο Κώστας Καραμανλής από το 2004 ως το 2009 δεν τους είχε ενημερώσει καθόλου για τα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την Οικονομία, και για αυτά ενημερώθηκαν από τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος ανέλαβε πρωθυπουργός το 2009, δείχνοντας τι συνέβαινε με το έλλειμμα και το χρέος τα προηγούμενα χρόνια», είπε μιλώντας στον Alpha 98,9 ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης. 

«Αυτό είναι μία βόμβα την οποία ο κ. Τσίπρας και φυσικά ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ προσπαθούν να κρύψουν, και πίσω από αυτό υπάρχουν όλα τα αίτια τα οποία μας οδήγησαν στην κρίση», είπε, τονίζοντας την ανάγκη η επόμενη μέρα της πατρίδας μας να έχει ως σύμβολο και άρα ως πρώτο πολίτη της χώρας έναν άνθρωπο που θα προέρχεται από την προοδευτική παράταξη και ο οποίος θα δείχνει το πού η χώρα μπορεί να βαδίσει.  

Ο ίδιος μάλιστα, υποστήριξε ότι δεν τίθεται προσωπικό θέμα με οποιονδήποτε, εστιάζοντας εκ νέου στην πορεία που πρέπει να έχει η χώρα. «Η ταύτιση ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για ακόμα μια φορά και γύρω από την αφήγηση της κρίσης και γύρω από τα πρόσωπα και τα σύμβολα, έχει τη σημασία της την οποία εμείς θέλουμε να ανατρέψουμε ως μία πραγματικά προοδευτική παράταξη στην πατρίδα μας», κατέληξε...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: