4.3.19

«Ούτε στη χούντα δεν γινόταν αυτό»...



Αφού πρωί πρωί κορόιδεψε στο ραδιόφωνο του «Πρώτου Θέματος» τους εισαγγελείς Διαφθοράς και στη συνέχεια ειρωνεύτηκε απαξιωτικά τον εισαγγελέα Γ. Πεπόνη -πάντα βέβαια στο...
πλαίσιο της ελευθερίας του λόγου-, ο Γ. Πρετεντέρης στηλίτευσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΕΠΕΙΔΉ πρώτο μετέδωσε την είδηση ότι η Εισαγγελία έθεσε στο αρχείο την πειθαρχική έρευνα σε βάρος των εισαγγελέων Διαφθοράς.

«Ούτε στη χούντα δεν γινόταν αυτό», αναφώνησε αηδιασμένος με την... κατάντια να μεταδίδει πρώτο ένα δημόσιο Μέσο μια είδηση! 

Κάποιοι φαίνεται ότι έχουν πλέον αποφασίσει ότι προκειμένου να χτυπήσουν την Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ θα ανατρέψουν όχι μόνο τον στοιχειώδη πολιτισμό αλλά και τη λογική. Αν βέβαια έψαχνε λίγο καλύτερα ακόμα και στον δικό του ιδεολογικό χώρο ο δημοσιογράφος τού περίπου θα έβλεπε ότι το ΑΠΕ ήταν τρίτο στη σειρά μετάδοσης της είδησης που προήλθε από δικαστικές πηγές. Εξάλλου η υπόθεση είχε τεθεί στο αρχείο πολύ πριν αποφασίσει η Ν.Δ. να εκδώσει πολεμική σε βάρος των εισαγγελέων ανακοίνωση.

Επίσης θα μάθαινε ότι η πειθαρχική έρευνα αφορούσε απλά και μόνο τον χειρισμό μιας συνάντησης των εισαγγελέων Διαφθοράς στη Βιέννη και όχι φυσικά το συνολικό έργο των εισαγγελέων Διαφθοράς.  

Τέλος, θα μάθαινε ακόμα ο κ. Π. ότι ο ίδιος εισαγγελέας Ι. Αγγελής είχε προχωρήσει σε πειθαρχική έρευνα και είχε συντάξει πλήρη αναφορά με ευθύνες και παραλείψεις της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς, αλλά τότε όλοι μαζί με τον κ. Π. σφύριζαν αδιάφορα! 

Α.Ψ.

Από τη στήλη Παρασκήνια

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: