8.3.19

Συνάντηση Θεοχαρόπουλου - Ζάεφ στα Σκόπια...

Την Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της...
Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ στα Σκόπια, όπως ενημερώνει με δελτίο Τύπου της η ΔΗΜΑΡ.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είχε ψηφίσει θετικά στην ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών στο ελληνικό κοινοβούλιο, γεγονός που σηματοδότησε και την απομάκρυνση του από το ΚΙΝΑΛ, η οποία συνοδεύτηκε και από την αποχώρηση κάποιων στελεχών της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος είχε επικρίνει την Φώφη Γεννηματά για την απόφασή της να τον θέσει εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ λόγω Πρεσπών αναφέροντας ότι «η λύση μπορεί να μετατρέψει την Ελλάδα σε παράγοντας ειρήνης στα Βαλκάνια, ενώ δημιουργεί μια ισχυρή ασπίδα κατά των εντάσεων της χώρα μας την Τουρκία».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είχε ψηφίσει αρνητικά στην ψήφο εμπιστοσύνης, λέγοντας ότι θα συνεχίσει να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Η συνάντησή του με τον Ζάεφ, έρχεται μετά την επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου στη Βόρεια Μακεδονία, με επικεφαλής την υφυπουργό Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου και πριν την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα...

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: