6.3.19

Ο πόλεμος των «γαλάζιων» αντιπροέδρων...

Μπορεί τα «γαλάζια» στελέχη στα «τηλεπαράθυρα» να προσπαθούν να εκπέμψουν το μήνυμα της «ενότητας», ωστόσο στο παρασκήνιο οι...
«μαχαιριές» δίνουν και παίρνουν εδώ και αρκετό καιρό.

Τρανό παράδειγμα για του λόγου το αληθές αποτελεί η ηχηρή απουσία του Άδωνη Γεωργιάδη από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας για την παρουσίαση του βιβλίου του Κωστή Χατζηδάκη, στο αµφιθέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε το ethnos.gr, ο Άδωνις Γεωργιάδης κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή, λίγα χιλιόµετρα παραπάνω, στο Μαρούσι, εκεί όπου ο Γιώργος Πατούλης πραγµατοποιούσε τον απολογισµό της 12ετούς θητείας του στον δήµο. Βλέπετε, η περιοχή του Βόρειου Τοµέα της Αθήνας αποτελεί το πεδίο όπου οι δυο τους θα «συγκρουστούν» για το ποιος θα είναι πρώτος σε σταυρούς στις ερχόµενες εκλογές.

Ομιλητής στην εκδήλωση του κ. Χατζηδάκη ήταν ο Νίκος Δένδιας, που διατηρεί ανοιχτή κόντρα με τη Σαμαρική πτέρυγα του κόμματος, η οποία διά του Άδωνη Γεωργιάδη διατυπώνει συχνά-πυκνά αιχμές για το πρόσωπο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ.

Φυσικά, ο κ. Δένδιας κατά την παρουσίαση δεν παράλειψε να επαναδιατυπώσεις και τις δικές του αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διεξάγεται η πολιτική αντιπαράθεση, χωρίς βέβαια να κατονομάζει τον Άδωνη Γεωργιάδη. «Ο Κωστής τοποθετείται ξεκάθαρα, χρειάζεται μία θαρραλέα αλλά πολιτισμένη αντιπαράθεση με την αριστερά», τόνισε μεταξύ άλλων.

Για την ιστορία, ο Κωστής Χατζηδάκης δεν είχε παρευρεθεί στην πρόσφατη εκδήλωση που είχε διοργανώσει ο Άδωνις Γεωργιάδς για την κοπή της πίτας του.

Όπως λοιπόν προκύπτει από όλα τα παραπάνω, η ενότητα στη ΝΔ κρέμεται από μία κλωστή…

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: