4.3.19

Επίθεση Γεροβασίλη στον Μητσοτάκη...



«Οι συνεργάτες του θα τον καταστρέψουν»

«Το Α.Τ. Ακροπόλεως έκλεισε επί ΝΔ»...

Δριμεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία μάλιστα χαρακτήρισε αστεία την κατηγορία ότι η...
πολιτική ηγεσία του Υπουργείου τα έχει κάνει πλακάκια με τους κακοποιούς.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, η κ. Γεροβασίλη κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ για όψιμο ενδιαφέρον αναφορικά με την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, λέγοντας ότι το συγκεκριμένο τμήμα καταργήθηκε το 2014 επι υπουργίας του Νίκου Δένδια.

«Οι συνεργάτες του θα τον καταστρέψουν», ανέφερε συγκεκριμένα η κ.Γεροβασίλη, «διότι δεν θυμήθηκε ότι το Α.Τ Ακροπόλεως έκλεισε επί Ν.Δ επί υπουργίας Δένδια, έπειτα από αλλεπάλληλες εμπρηστικές επιθέσεις με μολότοφ. Έκλεισε  με πρόσχημα ότι έχει καταγγελθεί από τη Διεθνή Αμνηστία για τις συνθήκες κράτησης. Ούτε η αιτία τιμούσε την επιλογή  ούτε το πρόσχημα».

Παράλληλα, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι είναι «υποκίνηση σε πράξεις βίας» αυτό που ισχυρίζεται ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να πάει στην Μακεδονία χωρίς ΜΑΤ, ενώ επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη, κατηγορώντας τον ότι προσπάθησε να συγκαλύψει τον σύμβουλο του για παιδεραστία.

«Επειδή στο πεδίο της οικονομίας η ΝΔ χάνει θέλει να παίξει στο πεδίο του φόβου για να χειραγωγήσει τους πολίτες», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: