4.2.19

Βερναρδάκης: Εξετάζεται η προσχώρηση των έξι....



...που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης...

Ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, τόνισε ότι σε καμία περίπτωση η κυβέρνηση δεν αισθάνεται πίεση υπογραμμίζοντας ότι εξετάζεται το σενάριο της...
προσχώρησης των έξι που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7, ο ίδιος ανέφερε ότι στα μελλοντικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα εκφραστεί η διεύρυνση που επιδιώκει το κόμμα.

Αναφερόμενος στη αλλαγή του κανονισμού που συζητήθηκε τόνισε ότι η κυβέρνηση ήταν να θέσει στα κόμματα το ζήτημα με τα προνόμια χρηματοδότησης, τηλεοπτικού χρόνου, χρόνου στη Βουλή που έχουν τα κόμματα και οι πολιτικοί αρχηγοί, αλλά «αφού δεν θέλουν αυτοί μία, δεν θέλει ο Τσίπρας δέκα», είπε χαρακτηριστικά.

«Σενάριο ταινίας»

Για τα περί «ταξιδιού» Τσίπρα στις Μαλδίβες είπε: «Ωραίο σενάριο! Είναι αστεία πράγματα αυτά! Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας!»

Τέλος ο Χριστόφος Βερναρδάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Κίνημα Αλλαγής, λέγοντας πως, «το εναπομείναν ΚΙΝΑΛ θα δυσκολευτεί να μπει και στη Βουλή», ενώ συμπλήρωσε ότι  δεν έχει ουδεμία οριοθέτηση σε κανένα σοβαρό ζήτημα απέντατι στη ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: