3.7.18

Κατάφερε να σκοράρει...

...το «Survivor» εναντίον του Μουντιάλ...

Συνεχίζονται οι γερές κόντρες μεταξύ «Survivor» και Μουντιάλ, όπως και οι…
χαμηλές πτήσεις για τον ΑΝΤ-1.

Ο ΣΚΑΪ χθες με το «My man can» και το «Survivor» που πλέον ακολουθεί κατάφερε να πιάσει και πάλι κορυφή στο σύνολο της ημέρας με τηλεμερίδιο κατά μέσον όρο 19,4%. Δηλαδή σε σύγκριση με την ίδια μέρα την περασμένη εβδομάδα το κανάλι το Φαλήρου κατάφερε να πάρει 1,5 ποσοστιαία μονάδα παραπάνω.

Η ΕΡΤ-1 ακολουθεί βεβαίως αλλά με μέσο μερίδιο 17,1%. Τα δύο ματς για τη φάση των 16 του Μουντιάλ της Ρωσίας, το Βραζιλία – Μεξικό (2-0) και το… θρίλερ ανάμεσα σε Βέλγιο και Ιαπωνία (3-2 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων) ανέβασαν σχεδόν επτά ποσοστιαίες μονάδες το μερίδιο της δημόσιας τηλεόρασης σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα (10,2%). Παρόλα αυτά η ΕΡΤ-1 δεν κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή.

Κατά τα λοιπά παρατηρείται απόλυτη σταθερότητα στο MEGA (7,7%) με τον ΑΝΤ-1 να εξακολουθεί τις… χαμηλές τους πτήσεις (8,2%). Τη συγκεκριμένη μέρα πάντως φαίνεται να παραπάτησε ο ALPHA (9,4%) χάνοντας κάτι παραπάνω από έξι ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με την αντίστοιχη μερα της περασμένης εβδομάδας (15,6%). 

Κάπως έτσι σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση το STAR (10,3%) παραμένοντας ουσιαστικά στα ίδια με την περασμένη εβδομάδα (10,4%). Στα ίδια περίπου και το E TV (6,2% από 5,6%) και στα… μισά η ΕΡΤ-2 (2,1% από 4,2%) καθώς... ξέμεινε και πάλι από ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του Μουντιάλ αφού όλα τα ματς μεταδίδονται και πάλι μόνο από ΕΡΤ-1 και ΕΡΤ HD...

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: