5.6.18

Παπαδήμος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας;..

Τα σενάρια, ποιοι τα εξυφαίνουν και το «καρφί» Αντώναρου...

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί των ημερών Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος επιβεβαίωσε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία γίνονται παρασκηνιακές διεργασίες με...
φερόμενους ως συμμετέχοντες τους Αντώνη Σαμαρά και Γιάννη Στουρνάρα και έχουν ως στόχο την ανάδειξη του Λουκά Παπαδήμου στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας το 2020.

«Το όνομα κυκλοφορεί έδώ και εβδομάδες.
Πολύ αξιόπιστη πηγή μου το είχε αναφέρει από τον Απρίλιο.
Σήμερα βλέπει το φως της δημοσιότητας σε διάφορα sites. Άρα δεν έχω δικαίωμα να σιωπήσω άλλο.
Λουκάς Παπαδήμος.
Ναι αυτό το πρόσωπο — σύμφωνα και με τις πληροφορίες μου και με τα δημοσιεύματα — φαίνεται να επιλέγουν γνωστοί και μη εξαιρετέοι κύκλοι ως τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2020», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Αντώναρος, ενώ στη συνέχεια εκφράζει τη στήριξή του στον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, συστήνοντας στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ να δεσμευθούν ότι θα τον ξαναψηφίσουν το 2020 για μία ακόμη θητεία.

«Η θέση μου, η θέση μας απλή.
Δεν έχουμε ανάγκη από αλλο Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί έχουμε εξαιρετικό Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Τον Προκόπη Παυλόπουλο.
Το έχω πει συχνά και το επαναλαμβάνω: Θέλει η χώρα σταθερότητα; Αν ναι – που είναι πάντα το ζητούμενο — τότε πρέπει τα δύο μεγάλα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία) που το 2015 εξέλεξαν τον κ. Παυλόπουλο ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ότι θα τον ξαναψηφίσουν το 2020 για άλλη μια θητεία», υπογράμμισε.

Στη συνέχεια της ανάρτησής του, ο κ. Αντώναρος δεν παρέλειψε να ρίξει και το «καρφί» του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σημειώνοντας:

«Κυρίως η ΝΔ πρέπει να πάρει ξεκάθαρη θέση αφού δεν έχει κανένα μα κανένα λόγο να υποστηρίξει άλλον υποψήφιο — και μάλιστα από το σημιτικό περιβάλλον. Εκτός αν η σημερινή ηγεσία της έχει άλλα σχέδια κι άλλες δεσμεύσεις».

Άλλωστε, υπενθυμίζεται πως ο κ. Μητσοτάκης δεν είχε ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Προκόπη Παυλόπουλο, κάνοντας μάλιστα δημόσια δήλωση για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους απουσίαζε από τη σχετική ψηφοφορία στη Βουλή...

altsantiri.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: