13.6.18

Συνέντευξη Τσίπρα στην ΕΡΤ για το Σκοπιανό...

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας ερτΣυνέντευξη με φόντο της συμφωνία που επετεύχθη με τα Σκόπια πρόκειται να παραχωρήσει το βράδυ στην ΕΡΤ, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας θα δεχτεί τα...
ερωτήματα των δημοσιογράφων, Δώρας Αναγνωστοπούλου, Αλέξη Παπαχελά και Τάσου Παππά αποσαφηνίζοντας τα όσα περιλαμβάνει..  η συμφωνία με τα Σκόπια. 

** Θέμα αναφοράς στα διεθνή ΜΜΕ αποτέλεσε η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων, την οποία ανακοίνωσαν οι δυο πρωθυπουργοί το απόγευμα της Τρίτης.

Μιλώντας για μια σημαντική συμφωνία, μετά από 27 χρόνια ο ξένος Τύπος έδειξε να δέχεται με ιδιαίτερη θέρμη την εξέλιξη, γεγονός που αποτυπώνεται στα σχόλια των ανταποκριτών.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του BBC το οποίο τόνισε στον τίτλο του τα 27 έτη που πέρασαν για την επίτευξη της συμφωνίας, επισημαίνοντας τις ενστάσεις των Ελλήνων, αλλά και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει, καθώς η συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ των πολιτικών, πρέπει να επικυρωθεί αφενός από τον λαό των Σκοπίων, μέσω δημοψηφίσματος.

zoornalistas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: