6.6.18

Κράτησε την υπόσχεσή του ο Σαββίδης...

Αποτέλεσμα εικόνας για Σαββίδης
...και ανανέωσε το συμβόλαιο του αρχηγού του ΠΑΟΚ...

 Το βράδυ της φιέστας του Κυπέλλου, θα έλεγε κανείς πως...
οι παίκτες του ΠΑΟΚ ανέβηκαν στην πίστα προκειμένου να... πετύχουν κάτι συγκεκριμένο! Την παραμονή του αρχηγού τους στην οικογένεια του Δικεφάλου και την επόμενη σεζόν.

Όταν πήρε το μικρόφωνο ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και προτού επιδοθεί σε ένα one man show, ζήτησε να παραμείνει ο αρχηγός καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά του χρόνου θα είναι πολύ σημαντική η χρονιά για τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ζήτησε να γίνει και άμεσα μετάφραση προκειμένου να πάρει το μήνυμα ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος λίγο αργότερα δεσμεύτηκε και δημόσια, δια μικροφώνου, πως ο Μαλεζάς θα παραμείνει στην οικογένεια του Δικεφάλου.

Από την υπόσχεση, στην πράξη! Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ συμφώνησε στην ανανέωση του συμβολαίου του και πλέον απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους της υπόθεσης, για να κλείσει το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σαφώς, σημαντικό ρόλο έπαιξε και το κλίμα που απορρέει από τα αποδυτήρια για τον Στέλιο Μαλεζά, δεδομένου πως άπαντες γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η συμβολή του μέσα στην ομάδα και στις σχέσεις που "χτίζονται" γύρω από αυτήν...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: