9.6.18

Ω τι σύμπτωση!...


ΦΩΤΟ...
Ερώτημα: έπεσαν θύμα του στερεότυπου τρεις αθλητικές εφημερίδες που κυκλοφόρησαν με τον ίδιο ακριβώς τίτλο στο βασικό τους πρωτοσέλιδο θέμα ή μπορείς να μιλήσεις για...
τίτλο κοινής λογικής; Όταν μια μεγάλη οικογένεια 
με αθλητικό παρελθόν και παρόν, όπως είναι η οικογένεια Γιαννακόπουλου, αποκτά τη διοίκηση ενός πολύ μεγάλου συλλόγου που μαστίζεται επί χρόνια από βαριά κρίση, όπως ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, τι πιο εύστοχο από το Εποχή Γιαννακόπουλου (ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΗΤΡΗ για την ακρίβεια, επειδή βολεύει με τα λιγότερα γράμματα), μπορεί να αποδώσει την σπουδαία στιγμή; Αυτήν την κοινή λογική ακολούθησαν η Πράσινη (ιδιοκτησίας Δημήτρη Γιαννακόπουλου), η Live Sport και η Sportday και συνέπεσαν σε τίτλο με την ίδια ακριβώς φράση. 



Η οποία έχει εμφανιστεί πολλές φορές ανάλογα με το ποιου εποχή αρχίζει και πού.

Έχουμε διαβάσει σε τίτλο, υπότιτλο, κείμενο ή, ακόμα, και σε λεζάντα για Εποχή Μαρινάκη στον ΔΟΛ, Εποχή του ίδιου στον Ολυμπιακό, Εποχή Τσίπρα (βρήκαμε και το σχετικό πρωτοσέλιδο των Νέων), Εποχή Ιβάν κ.λπ. Όπως μπορεί να διαβάσουμε σε λίγο καιρό για Τέλος εποχής με τη δρομολογημένη αποχώρηση του Αλαφούζου από τον Παναθηναϊκό. Μια εποχή που έχει αφήσει αποκαΐδια στο ποδοσφαιρικό Τριφύλλι. Ίσως περισσότερα από αυτά που βρίσκει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Ερασιτέχνη.



 harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: