12.6.18

Καλφαγιάννης, ο τσιφλικάς της ΕΡΤ...

Η ιστορία έχει ως εξής: Η Μαίρη Πολλάλη, δημοσιογράφος της ΕΡΤ που παρουσιάζει μαζί με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο την επιτυχημένη «Πρωινή Γραμμή» στην ΕΡΤ, έκοψε χθες το πρωί στον αέρα τον...
συνάδελφό της Λεωνίδα Μενεγάκη όταν αυτός αναφερόταν στην επέτειο του «μαύρου» στην ΕΡΤ.

Δεν τον έκοψε για να τον λογοκρίνει φυσικά, απλώς του είπε ότι είχαν ήδη παρουσιάσει εκτενές αφιέρωμα για την επέτειο στην αρχή της εκπομπής.

Προφανώς ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης, ισόβιος πρόεδρος της (ΠΟΣΠ)ΕΡΤ και πραγματικό της αφεντικό, παρακολουθούσε από το γραφείο του την εκπομπή πριν μπουκάρει στο στούντιο προκειμένου να βάλει τάξη.

Ιδού πώς τα περιγράφει η ίδια η Μαίρη Πολλάλη: «Στο διάλειμμα της σημερινής (σ.σ. χθεσινής) εκπομπής και πριν προλάβει καλά καλά να πέσει το σήμα των διαφημίσεων, εισέβαλε στο στούντιο ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, κ. Παναγιώτης Καλφαγιάννης, και απαίτησε να μάθει γιατί δεν αναφερόμαστε “όλη την ημέρα” από την εκπομπή στο “μαύρο” της ΕΡΤ, γιατί “έκοψα” -όπως είπε- συνάδελφο όταν μιλούσε για το “μαύρο”, κατηγορώντας με προσωπικά για “εμπάθεια” και μάλιστα “πολύ μεγάλη εμπάθεια”, φωνάζοντας και απειλώντας με φράσεις όπως “ποια είσαι εσύ που θα κάνεις αυτό που θέλεις εδώ μέσα;”».

Δεν έμεινε ωστόσο μόνο σε αυτά ο Καλφαγιάννης, αλλά, σύμφωνα με τη Μαίρη Πολλάλη, προχώρησε και σε απειλές του τύπου «πολύ σε έχουμε ανεχτεί εδώ μέσα» και «ετοιμάζω χαρτιά για σένα».

Είναι τεράστια η ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας της ΕΡΤ αλλά και της διοίκησής της που ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές μέσα στην ΕΡΤ. Και, μάλιστα, στην επέτειο του «μαύρου» των Σαμαρά και Βενιζέλου.

Δεν καταλαβαίνουν πως κάτι τέτοια βλέπει ο κόσμος και στρέφεται ενάντια στη δημόσια ραδιοτηλεόραση;..

Δημήτρης Κανελλόπουλος
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: