12.6.18

«Η γραμμή είναι του Μητσοτάκη»...

ΒΙΝΤΕΟ...

Και επίσημο το καπέλο του ΛΑΟΣ στη Ν.Δ. Η Ν.Δ. δεν θα συμφωνήσει για μακεδονική εθνότητα και μακεδονική γλώσσα δήλωσε ο...
αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ΣΚΑΙ, όπως διαβεβαίωσε εξ ονόματος όλων συμπεριλαμβανομένων της κ. Μπακογιάννη και του κ. Δένδια.

«Δεν είναι του Γεωργιάδη η γραμμή είναι του Μητσοτάκη» είπε δημόσια επισημοποιώντας το καπέλο του ΛΑΟΣ στη Ν.Δ. και την απόρριψη της εθνικής γραμμής που η Ν.Δ. είχε περιγράψει στο Βουκουρέστι.

Ποια γραμμή όμως; Η σημερινή του Άδωνι ή αυτή που διατύπωνε η Μ. Σπυράκη στο ΣΚΑΙ επικαλούμενη παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή στις 11 Ιουλίου του 2017, όπου σε ανύποπτο χρόνο διατυπώνει την εθνική θέση όπως διατυπώθηκε στις διαπραγματεύσεις το 2007 και στο Βουκουρέστι.

«Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις, erga omnes» αυτή είναι η επίσημη θέση της εθνικής αντιπροσωπείας» έλεγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και απλά, το ξέχασε σήμερα.

Η πραγματικότητα είναι ότι η Ν.Δ. δεν θέλει λύση στο Μακεδονικό και τη διαιώνιση του προβλήματος για πάντα και ας λέει άλλα στο εξωτερικό και στο ΕΛΚ, ο Κ. Μητσοτάκης και άλλα μέσα στη χώρα...

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: