8.6.18

Μπόστον Σέλτικς καλούν Παπαπέτρου!...

Μπόστον Σέλτικς καλούν Παπαπέτρου!Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρίσκεται στα... ραντάρ των Μπόστον Σέλτικς, με τους...
«Κέλτες» να κοιτάζουν ζεστά την περίπτωσή του!

24χρονος φόργουορντ διανύει την πιο «μεστή» σεζόν της καριέρας του, λίγο πριν εκπνεύσει το πενταετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον Ολυμπιακό το 2013. Έχοντας μείνει μακριά από σοβαρούς τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν τα προηγούμενα χρόνια, ο «Πάπι» έχει καταφέρει να γίνει κομβικός στο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων», με τους οποίους φέτος μέτρησε κατά μέσο όρο 6.8 πόντους και 3.6 ριμπάουντ στα παιχνίδια της Euroleague.

Στους τελικούς, που βρίσκονται σε εξέλιξη, ο Παπαπέτρου έχει πραγματοποιήσει δύο εξαιρετικές εμφανίσεις κι έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως είναι παίκτης που του αρέσουν οι μεγάλοι αγώνες. Όλα αυτά συμβαίνουν λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί το τρέχον συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Την ώρα που οι «σειρήνες» τον φέρνουν ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον Παναθηναϊκό Superfoods, οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως για τον διεθνή φόργουορντ υπάρχει κι ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Παπαπέτρου βρίσκεται στα υπ' όψιν των Μπόστον Σέλτικς που πρόσφατα ολοκλήρωσαν τη σεζόν τους φτάνοντας μέχρι τους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας. Οι Αμερικανοί έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Έλληνα παίκτη από τα χρόνια που αγωνιζόταν στις ΗΠΑ με το κολέγιο του Texas πριν... επαναπατριστεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον των «Κελτών» -που δεν είναι τωρινό, αλλά υφίσταται καιρό- να μετουσιωθεί σε πρόταση προς την πλευρά του παίκτη.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως ο μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας είναι το γεγονός ότι η ομάδα της Βοστώνης μπορεί να τον υπογράψει μόνο με το minimum συμβόλαιο. Φυσικά, οι Σέλτικς είναι μία ομάδα που διαθέτει πολύ ποιοτικές λύσεις στις θέσεις των φόργουορντ με τους Τζέισον Τέιτουμ, Τζέιλεν Μπράουν και τον all star Γκόρντον Χέιγουορντ, που έχασε την φετινή σεζόν, να ξεχωρίζουν. Την ίδια ώρα, όμως, έχουν στον πάγκο τους τον Μπραντ Στίβενς, έναν προπονητή που παίζει με πιο... ευρωπαϊκό στιλ, ενώ και πέρσι είχε επιλέξει δύο παίκτες από την Euroleague (Ντάνιελ Τάις, Σέιν Λάρκιν) στους οποίους κι έδωσε ρόλο.

Όπως και να 'χει, το γεγονός πως ο Παπαπέτρου παρουσιάζει αγωνιστική πρόοδο φέτος καθιστά δεδομένο πως στα χέρια του θα πέσουν πολύ δελεαστικές προτάσεις... 

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: