5.6.18

Θύμωσε η Έλενα, απάντησε η Ελένη...

Μια, ολοφάνερα, θυμωμένη ανάρτηση έκανε στη σελίδα «Πρωτοβουλία για τον ΕΔΟΕΑΠ» του facebook η Έλενα Ακρίτα και αυτό προκάλεσε αντίδραση της...
Ελένης Σπανοπούλου και ανταπαντήσεις της Έλενας Ακρίτα. 

Ο θυμός της τελευταίας οφείλεται στις υποδείξεις που γίνονται, μέσω της συγκεκριμένης σελίδας, για προτιμήσεις στους υποψήφιους για τη διοίκηση του Ταμείου και στο σχόλιό της αναρωτιέται «με ποιο δικαίωμα γίνεται (κατά)χρήση ενός κοινού βήματος διαλόγου όπως η συγκεκριμένη πλατφόρμα με προτάσεις για υποψήφιους;» Το υστερόγραφο της Ε.Α. είναι περισσότερο δηκτικό από το υπόλοιπο κείμενο. Διαβάστε εδώ όλη την ανάρτηση:

«Από πότε η ομάδα αυτή υποδεικνύει στα μέλη της - διότι περί ευθείας υποδείξεως πρόκειται - ποιον-αν θα ψηφίσουν; Στις προηγούμενες εκλογές δεν παρατηρήθηκαν εδώ παρόμοια φαινόμενα. Τώρα γιατί και με ποιο δικαίωμα γίνεται (κατά)χρήση ενός κοινού βήματος διαλόγου όπως η συγκεκριμένη πλατφόρμα με προτάσεις για υποψήφιους; 

Εκτός εάν τα 1000+ μέλη της Πρωτοβουλίας αρχίσουμε όλοι την ονοματολογία και γίνει εδώ μέσα η είσοδος της ΕΣΗΕΑ με τις καρτούλες και τις χειραψίες. Συμφωνώ με τον διαχειριστή Αλέκο Αρπλια: όποιος συνάδελφος το επιθυμεί, ας μας γράψει εδώ δυο λόγια για τους στόχους του και μετά είμαστε νομίζω σε θέση να επιλέξουμε μόνοι μας. 

Υ.Γ. Κι επειδή όπως διαπιστώνω τελευταία, όποιος εκφράζει διαφωνία καλείται να αποχωρήσει, ενημερώστε με παρακαλώ εάν μου επιτρέπεται/ε να παραμείνω μέλος»  

Μεταξύ των σχολίων που ακολούθησαν την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα (πολλά θετικά, ορισμένα «ισορροπιστικά») ήταν και εκείνο της Ελένης Σπανοπούλου. Η ποία απέφυγε να απαντήσεις ευθέως στην Έλενα Ακρίτα και και το έκανε με ταγκ σε άλλον συνάδελφο. Στη αρχή του σχολίου της γράφει: «Η ανάρτηση είναι προσβλητική κυρίως για τη νοημοσύνη μου, αλλά μπροστά στη σοβαρότητα της κατάστασης που είναι φανερό ότι δεν έχουν αντιληφθεί πολλοί, το αφήνω απαντώντας σε σένα Μιχάλη όπως έκανα και στον Αλέκο».

Έλενα Ακρίτα: «Δεν χρειαζόμαστε ινστρούχτορες»

Η Έλενα Ακρίτα επανήλθε γράφοντας:

«Και ξαναλέω Ελένη Σπανοπούλου (χωρίς να σε ταγκάρω), οι...προτροπές περί υποψηφίων στο προσωπικό σου προφίλ σε παρακαλώ. Όχι εδώ. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με την αδιαμφισβήτητα ποιότητα των συναδελφων που προτείνονται - αλλά με την απρόκλητη λογική της ντιρεκτίβας από εσένα.

Είμαστε όλοι εδώ ‘too old for this shit’ και πολύ κουρασμένοι άνθρωποι. Επιπλέον διαθετουμε, νομίζω, έναν επαρκή μέσο όρο ευφυίας για να μην χρειαζόμαστε ινστρούχτορες κανενός είδους. 

Κι επιτέλους, όλοι οι συνάδελφοι είμαστε ίσοι εδώ μέσα - με εξαίρεση την Μαρίκα και τον Αλέκο που έχουν τον τελικό λόγο επί των αναρτήσεων. Έτερος ουδείς.
Και θερμή παράκληση - περιόρισε λίγο το πρώτο ενικό στις αναρτήσεις σου, ‘εγώ’ κι ‘εγώ’ κι ‘εγώ’ δεν χωρούν σε μια ΟΜΑΔΙΚΗ πλατφόρμα διαλόγου». 

Αντεπίθεση Σπανοπούλου: «Όχι εδώ δασκαλίστικα μαθήματα»

Η Ελένη Σπανοπούλου επανήλθε γράφοντας κάτω από το σχόλιο που προηγήθηκε:
«Κάτι σε ενοχλεί αλλα οπως θα ειδες δεν σε ταγκάρω...

Επίσης με σεβασμο στη κουραση σου και την αποδεδειγμένη ευφυία σου θα πω : Ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε !

Και θα θυμίσω οτι ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑΣ δεν υπήρξα ποτέ για κανέναν και για λογαριασμό κανενός !!!

Λυπαμαι αν δεν σου αρεσουν οι αναρτήσεις μου .Καθένας δατηρει το δικαίωμα στη γραφή του και το στυλ του.Συμφωνείς ελπίζω ειδικά εσύ με το πολύ ιδιαίτερο στυλ γραφής στη στήλη σου.

Και μια ιδέα : μηπως να αφιέρωνες ενα δημόσιο κείμενο σου στον αγωνα του Κλαδου για τον ΕΔΟΕΑΠ? Μηπως ήρθε η ώρα όσο μεγαλοι και κουρασμενοι ανθρωποι ειμαστε ολοι να βγεις να μιλήσετε και δημόσια όσοι μπορείτε; Μια ιδεα λεω 
Ελευθερη εισαι να το κάνεις ή όχι.

Και Ελενα σε παρακαλω πολυ δασκαλίστικα μαθήματα δεο ντολογίας επί των αναρτήσεων εδω στον Τοίχο σου 

Δεν γινεται να συμφωνουμε ολοι με όλα.

Το ξερω αλλα θα συνεχίσω Και σ όποιον αρεσει. 

ΥΓ για την απρεπεια υποψηφιων εναντιον συνυποψηφίων πριν δημοσιοποιηθούν καν οι υποψηφιότητες δεν θα την σχολιάσεις; Η μόνο εγω ενόχλησα την comne il faut λογική σου?

ΥΓ εχεις στοχοποιηθει ,εξυβριστεί και συκοφαντηθεί αδικα αλλα και εχεις δικαιωθει στα δικαστηρια και χαίρομαι γι αυτό.
Συκοφαντηθηκα για θεματα ΕΔΟΕΑΠ 

Εργαστηκα 14 χρόνια για τον ΕΔΟΕΑΠ και 

Θα Εξακολουθησω να νοιαζομαι για τον ΕΔΟΕΑΠ 

Με τον δικο μου τρόπο 

Συνέχισε εσυ με οποιον τροπο θελεις 

ΕΡΡΩΣΟ!»

«Μην παίζουμε τις κουμπάρες»

Ακολούθησαν δυο ανάλογα επιθετικές αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα:

Η ΠΡΩΤΗ: 

«Αγαπητή Ελένη, η ηλικία μας δεν μας επιτρέπει να παίζουμε τις κουμπάρες - εμένα τουλάχιστον. Κι αυτά τα προβοκατόρικα τύπου να ‘γράψε εσύ άρθρο για τον ΕΔΟΕΑΠ’ όχι σε μένα, παρακαλώ πολύ. Το γεγονός ότι δεν έχω τις γνώσεις σου στο θέμα δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να μαθαίνω, να διαβάζω, να ενημερώνομαι και εν τέλει να κρίνω - όπως όλοι οι συνάδελφοι εδώ. Προσωπικά, πριν χρόνια, σε στήριξα ένθερμα με κείμενο μου όταν μου το ζήτησες πριν βγεις πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ. Συνεπώς, μόνο κακή προαίρεση δεν μπορείς να μου καταλογίσεις. 

Αγαπητή μου δεν το έμαθες από μένα, αλλά ο πλανήτης δεν περιστρέφεται γύρω από το ‘εγώ’ σου. Γι’ αυτό και ναι, δεν μου αρέσει ο ο τρόπος γραφής σου, όπως σωστά κατάλαβες. Κουνάς το δάχτυλο, φωνάζεις, προσβαλλεις, ειρωνεύεσαι, δίνεις συνεχώς εντολές στους διαχειριστές - κι ας έχουν και οι δυο την αξιοπρέπεια να μην τις ακολουθούν. 

Σε έναν διαδικτυακό χώρο διαλόγου ενηλίκων, δεν έχουν θέση ο αυταρχισμός,η επιθετικότητα και οι μονόλογοι των drama queens. Καμία θέση. Δικάστηκες κι αθωώθηκες για τον ΕΔΟΕΑΠ, θερμά συγχαρητήρια αλλά φτάνει πια, το εμπεδώσαμε. Δεν είναι αυτό άλλοθι για να έχεις μια ακραία χειριστική συμπεριφορά εδώ μέσα. 

Εν κατακλείδι. Έχεις προσφέρει χρησιμες πληροφορίες στην ομάδα, γνωρίζεις πράγματα εκ των έσω, εξηγείς κάποια άλλα και πολύ καλά κάνεις. Όλα τα άλλα είναι περιττά, κατά την ταπεινή μου γνώμη. 

Υ. Γ. Και δεν υπάρχει εδώ ‘γράφω ό,τι μου αρεσει’: Ό,τι μας αρέσει κι ό,τι γουστάρουμε γράφουμε στο προφίλ μας, όχι στις ομάδες - έχω υπάρξει διαχειρίστρια και γνωρίζω».

Η ΔΕΥΤΕΡΗ: 

«Και για να κλείσει το θέμα εδώ - από εμένα τουλάχιστον. Όλοι μας γνωρίζουμε πως, την ώρα που το πλοίο βουλιάζει, δεν είναι ώρα για αντιπαραθέσεις. Εξ ου και δεν έγραψα τίποτα τόσον καιρό. Κι ούτε είχα πρόθεση να γράψω. Όμως τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια λες κι είμαστε στην δεκαετία του ‘50, ξεχείλισαν το ποτήρι. Κι ας αφορούν σε δυο εξαιρετικούς συναδέλφους όπως η Μαρία Αντωνιάδου και ο Νίκος Μιχαλίτσης. Αυτά τα ολίγα και δεν επανέρχομαι φτάνει ως εδώ»...

harddog-sport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: