5.6.18

Η Φώφη βλέπει Εξαρχειώτες...

fofi_kinima_708_3Νέα επίθεση κατά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αλλά και της κυβέρνησης συνολικά, εξαπολύουν στο Κίνημα Αλλαγής, με...
αφορμή τα δύο περιστατικά, στη Θεσσαλονίκη και τα Εξάρχεια.

Ως «εντελώς ανίκανους» να προστατεύσουν τους πολίτες, περιγράφουν τόσο τον Αλέξη Τσίπρα όσο και τον Νίκο Τόσκα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, καταλογίζοντάς τους παράλληλα ότι αδιαφορούν για τους ανθρώπους που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας. «Η ΕΛ.ΑΣ. να κινδυνεύει αρκεί η συνιστώσα να θεριεύει. Ο εξευτελισμός φαίνεται ότι δεν τους ενδιαφέρει, αρκεί να διατηρείται ακμαία η συνιστώσα των μπαχαλάκηδων», λένε, αντιπαραβάλλοντας το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός νιώθει έρμαιο στις ορέξεις εγκληματικών ομάδων.

Στο ίδιο μήκος κύματος, για ΜΑΤ στην Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη που είναι εκεί για να προστατεύουν το τουρκικό προξενείο και κάθε τρεις και λίγο δέχονται επιθέσεις από κουκουλοφόρους που αυτοαποκαλούνται αναρχικοί και διεθνιστές, έγραψε στα social media  ο Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας πως «αυτό σημαίνει ελληνικό μπάχαλο». 

Συνέχισε, δε, με αφορμή το χτύπημα και στην Αθήνα, κάνοντας λόγο για «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μπάχαλο», αφού «μια γειτονιά στη Θεσσαλονίκη και άλλη μία στην Αθήνα έχουν μετατραπεί σε πεδίο νυχτερινής βολής μολότοφ και ο κ.Τόσκας αδιαφορεί, ή μάλλον, προστατεύει τους πυρπολητές προσφέροντάς τους ασυλία». Ανέβασε τους τόνους, μάλιστα, κάνοντας λόγο για «υπουργείο προστασίας …κουκουλοφόρων».

Σε αυτή την …ωραία ατμόσφαιρα, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, υποδέχεται σήμερα στο γραφείο της στην Χαριλάου Τρικούπη (σ.σ. που έχει γίνει στόχος πολλών επιθέσεων με μολότοφ και όχι μόνο) εκπροσώπους των κατοίκων των Εξαρχείων, προκειμένου να ακούσει τα προβλήματά τους και να τους εξηγήσει το σχέδιο του Κινήματος Αλλαγής για την Ασφάλεια των πολιτών...

matrix.24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: