12.6.18

Μουντιάλ 2018: Το παράκαναν οι Ρώσοι με τα μέτρα ασφαλείας...


Άφησαν εκτός ξενοδοχείου τον πρόεδρο της γαλλικής Ομοσπονδίας...
Μπροστά σε μια ασυνήθιστη κατάσταση βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος της γαλλικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Νοέλ Λε Γκραέ, όταν...
προσπάθησε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η γαλλική ομάδα.

Ο Λε Γκραέ, ο οποίος είχε φτάσει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα από το Σάββατο στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην περιοχή Ίστρα (40 χιλιόμετρα από το κέντρο της Μόσχας) αναχώρησε το πρωί για κάποιες επαφές, ωστόσο όταν επέστρεψε έπεσε σε... τοίχο.

Παρόλο που είχε μαζί του την απαραίτητη διαπίστευση οι άνδρες της ασφάλειας δεν του επέτρεπαν την είσοδο και χρειάστηκε να κινητοποιηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός προκειμένου να πειστούν ότι όντως επρόκειτο για τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας με το περιστατικό να αποκαλύπτεται από τον προπονητή της Εθνικής Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάμπ ο οποίος αναφέρθηκε στην επιλογή του συγκεκριμένου ξενοδοχείου.

"Δεν θέλαμε να έχουμε ως βάση ένα... καταφύγιο. Εδώ υπάρχουν πολλοί χώροι για τους αθλητές, αλλά και τρομερή ασφάλεια, σε σημείο υπερβολής καθώς δεν άφηναν τον πρόεδρο μας να επιστρέψει στο ξενοδοχείο", αποκάλυψε ο Ντεσάμπ και συμπλήρωσε: "Ελπίζω να χαλαρώσουν λίγο, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: