27.3.18

Αγνοείται ο σκύλος που κακοποιήθηκε στην Κόνιτσα...

ΣκύλοςΣύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων, ο σκύλος που βρέθηκε χθες δεν είναι αυτός που έριξαν από τον...
γκρεμό πριν από τέσσερις μήνες δύο φαντάροι που πλέον έχουν ολοκληρώσει τη θητεία τους.

Αν και χθες υπήρξαν αναφορές πως το σκυλί είναι ζωντανό, η πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου της πόλης, Σούλα Κοτσάφτη, μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε πως έπειτα από έρευνα του φορέα, ο σκύλος δεν εντοπίστηκε.

Εξήγησε, δε, ότι το αδέσποτο σκυλάκι που βρέθηκε δεν είναι το ζώο του βίντεο.

Θυμίζουμε ότι μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν -με σημαντικότερη εκείνη του υπουργού Άμυνας, Π. Καμμένου, που ζήτησε ενδελεχή έρευνα για το περιστατικό, οι δύο δράστες εξέδωσαν γραπτή δήλωση στην οποία ζητούσαν «συγγνώμη», αλλά και την «επιεική κρίση και κατανόηση όλων» υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για «ατυχές συμβάν» και ότι δεν είχαν «καμιά πρόθεση για κακοποίηση του ζώου».

Ισχυρίστηκαν, επίσης,  ότι ο σκύλος «τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας». 

«Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια» καταλήγει η δήλωση.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: