8.1.18

Με συννεφιά και βροχές ξεκινά η εβδομάδα...

Αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες αναμένονται τη Δευτέρα. Ασθενείς και παροδικές βροχές θα...
σημειωθούν κατά τόπους σε Ιόνιο, παράκτιες περιοχές Πελοποννήσου, Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Αιγαίο. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -1 έως 14 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 4 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 15, στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 17, και στην Κρήτη από 9 έως 19.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου μετά το μεσημέρι θα γίνουν βορειοδυτικοί 4 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα για ασθενείς παροδικές βροχές κατά τόπους. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 και τοπικά έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς...


Δεν υπάρχουν σχόλια: