6.4.17

Ο κ. Στουρνάρας ταυτίζεται με τις απόψεις του ΔΝΤ…

και πρέπει να πάρει απαντήσεις…

Ποια Βενεζουέλα; Η μόνη καταγραφή οικονομικής ενίσχυσης ελληνικών κομμάτων από το εξωτερικό, είναι από τη Siemens…

Για κάθε ένα ευρώ της συμφωνίας, θα υπάρξουν και αντίμετρα…

Δεν υπάρχει περίπτωση διαρροών κατά την ψήφιση της συμφωνίας στην Βουλή, από τις κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ…

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο «Ε». Για τον Στουρνάρα είπε, πως όταν ο κεντρικός τραπεζίτης ξεφεύγει από τον θεσμικό του ρόλο και ταυτίζεται με τις θέσεις του ΔΝΤ, θα πρέπει να πάρει απαντήσεις.

Όπως απαντήσεις θα πρέπει να πάρει, όταν νιώθει πως πρέπει να υπερασπιστεί την…
θητεία του ως υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Σαμαρά, μια περίοδο που εμείς την θεωρούμε καταστροφική για την χώρα.

Στην πονηρή ερώτηση «συντάξεις;», απάντησε περιμένετε να δούμε την συμφωνία, μια συμφωνία όπου για κάθε ένα ευρώ θα υπάρχουν και αντίμετρα.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε, αν η κυβέρνηση φοβάται το πολιτικό κόστος απάντησε, ο καθένας μπορεί αυτό να το προσμετρά. Όμως πάνω απ’ όλα, πρέπει να τίθεται αυτό που ωφελεί την χώρα. Κι αυτό είναι το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Ο Ν. Παππάς απέκλεισε να υπάρξουν διαρροές κατά την ψήφιση της συμφωνίας στην Βουλή, ενώ στους υπαινιγμούς, πως το ταξίδι στη Βενεζουέλα (εποχή που δεν ήταν βουλευτής, το 2013), μπορεί να έγινε για την οικονομική ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως, η μόνη καταγραφή χρηματοδότησης ελληνικών κομμάτων από το Εξωτερικό, είναι εκείνη από την Siemens…

Δεν υπάρχουν σχόλια: