4.4.17

Επικοινωνία Τραμπ-Πούτιν...

Η τρομοκρατία πρέπει να νικηθεί...

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν αμέσως....
μετά τη βομβιστική επίθεση στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης προκειμένου να τον συλλυπηθεί και να του εκφράσει την αλληλεγγύη του.

Oι δύο ηγέτες συμφώνησαν πως Ρωσία και ΗΠΑ πρέπει να πολεμήσουν την τρομοκρατία μαζί, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Ο Τραμπ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς και τους αγαπημένους των θυμάτων ως αποτέλεσμα της βάρβαρης τρομοκρατικής ενέργειας, τόνισε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το RIA Novosti.

«Οι πρόεδροι σημείωσαν πως η τρομοκρατία είναι το κακό εναντίον του οποίου είναι αναγκαίο να πολεμήσουν μαζί» συμπλήρωσε ο Πέσκοφ. Ο Πούτιν ευχαρίστησε τον ομόλογό του για την έκφραση ομονοίας με τον ρωσικό λαό.

Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος «και οι δύο πρόεδροι συμφώνησαν ότι η τρομοκρατία πρέπει να νικηθεί γρήγορα και αποφασιστικά».

Ο κ. Τραμπ εξέφρασε την πλήρη στήριξη της Ουάσινγκτον στη Μόσχα προκειμένου να απαντήσουν στην επίθεση και να φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης τους υπεύθυνους.


Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν από τους πρώτους ηγέτες που επικοινώνησαν με τον Ρώσο πρόεδρο αμέσως μόλις δημοσιοποιήθηκε η είδηση της τρομοκρατικής επίθεσης. Ο Πούτιν βρισκόταν στην Αγία Πετρούπολη για να συμμετέχει σε φόρουμ και θα είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεχάντερ Λουκασένκο...

aixmi.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: