6.3.17

«Ξέφυγε» ο Γιουνκέρ...


Ρώτησε τον Σλοβένο πρωθυπουργό αν παίζει γκολφ ή αν... κάνει σεξ!...

Βίντεο...

Το ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ έχει μια, ας πούμε, ιδιόρρυθμη αίσθηση του χιούμορ είναι γνωστό: έχει...
αποκαλεσεί -με περιπαιχτική διάθεση- τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν «δικτάτορα», παλιότερα έκανε παιχνίδια με τη γραβάτα του κάθε φορά που έβλεπε τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και το γύρο του κόσμου έχει κάνει η φωτογραφία του, όταν ήταν ακόμα πρόεδρος του Eurogroup στην οποία εμφανίζεται να... χτυπά στο κεφάλι με ντοσιέ τον τότε υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας Ευάγγελο Βενιζέλος.

Ωστόσο, αυτή τη φορά ακόμα και για τα δεδομένα του Γιουνκέρ, το χιούμορ του πήγε... ένα βήμα παραπέρα, όταν στη διάρκεια συνάντησής του με τον Σλοβένο πρωθυπουργό Μίρο Τσέραρ και ενώ οι δύο άνδρες έκαναν περίπατο, ο πρόεδρος της Κομισιόν τον ρώτησε αν παίζει γκολφ.

Ο Τσέραρ του απάντησε ότι δεν παίζει γκολφ και τότε ο Γιουνκέρ τον ρώτησε: «Παίζεις γκολφ ή κανεις... σεξ;». Ο Τσέραρ, μάλλον αμήχανος, του είπε ότι επιδίδεται στο δεύτερο... σπορ για να λάβει από τον Γιουνκέρ την μάλλον... παραιτημένη απάντηση ότι «εγώ δεν κάνω τίποτα από τα δύο»!

Δείτε το απίστευτο βίντεο...


topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: