2.3.17

«Τσάμπα μαγκιά το δεν ψηφίζω τα μέτρα»...

Αποτέλεσμα εικόνας για Μεϊμαράκη σε Μητσοτάκη
Αδειασμα Μεϊμαράκη σε Μητσοτάκη (BINTEO)...
Αντάρτικο από τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος εξέφρασε την ευθεία αντίθεσή του με τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη πως το κόμμα του δεν θα ψηφίσει τα μέτρα. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλώντας σε...
κοινοβουλευτικούς συντάκτες, χαρακτήρισε «εκ του ασφαλούς» τη στάση του Κ. Μητσοτάκη.

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος τόνισε ότι επιμένει στην εθνική συνεννόηση και προσθέτοντας ότι αφού ούτως ή άλλως θα ασκηθεί πολιτική λιτότητας η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ψηφίσει τα μέτρα, πόσω μάλλον αφού θα τα εφαρμόσει εφόσον γίνει κυβέρνηση.

Εμφανίστηκε, ακόμη, επικριτικός και απέναντι στην πρόταση Λοβέρδου για αποχώρηση από τη Βουλή την ημέρα της ψήφισης των μέτρων.

Αναφορικά με το καλοκαίρι του 2015 διευκρίνισε ότι τότε ψήφισε τα μέτρα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε κοινοβουλευτική πλειοψηφία και η χώρα κινδύνευε με Grexit.

Ο κ. Μεϊμαράκης πήρε, όμως, αποστάσεις και από τη γραμμή του κ. Μητσοτάκη κατά κάθε συνομιλίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και επέμεινε στην εθνική συνεννόηση.

Μάλιστα, ο κ. Μεϊμαράκης επέρριψε βαρύτατες ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός ότι δεν αποδέχτηκε την πρότασή του για συγκρότηση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης.

Δείτε το βίντεο απο την ΕΤ1:





Δεν υπάρχουν σχόλια: