11.3.17

Μια κάμερα «αποκάλυψε» τον αστυνομικό...


«Δεν ξέρω γιατί σκότωσαν τον άντρα μου», λέει η σύζυγος του θύματος...
Tο όπλο του εγκλήματος βρέθηκε στο σπίτι του ειδικού φρουρού. Πρόκειται για...
ένα 45άρι, όπως έλεγαν εξ αρχής οι αστυνομικοί, που είχε στην κατοχή του το μέλος της ΟΠΚΕ που κατηγορείται για τη δολοφονία του αυτοκινητιστή.

Μια κάμερα που υπήρχε κοντά στο σημείο όπου ο 30χρονος ειδικός φρουρός επιβιβάστηκε στο ταξί του 52χρονου Κοσμά Τζέλιου ήταν αυτή που βοήθησε τους αστυνομικούς να ανασυνθέσουν το στυγερό έγκλημα με θύμα τον αυτοκινητιστή, πατέρα δύο παιδιών.

Τι λέει η σύζυγος του θύματος


«Είμαστε σοκαρισμένοι. Οι ώρες που περνάω εγώ και η οικογένειά μου είναι δύσκολες». Με τρεμάμενη φωνή η σύζυγος του 52χρονου αυτοκινητιστή που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μιλά στο protothema.gr.

Οι λέξεις βγαίνουν με δυσκολία. «Δεν ξέρω γιατί σκότωσαν τον άντρα μου» λέει η σύζυγος του ταξιτζή, Καλλιάνθη και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Δεν είμαι σε θέση να πω τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή» μας λέει.

Η γυναίκα του 52χρονου βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της ενημέρωσαν χθες τις αστυνομικές αρχές για την εξαφάνιση του 52χρονου άνδρα, ενώ συμμετείχε μαζί με το γιο της στις έρευνες. 

«Ήταν εξαίρετο παιδί» λένε για τον 52χρονο οι συνάδελφοί του

«Πριν από λίγη ώρα μάθαμε ότι συνελήφθη ένας αστυνομικός για τη δολοφονία του συναδέλφου μας» είπε στο protothema.gr, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού ταξί Καστοριάς Μάκης Μπέλος και ξετυλίγοντας το κουβάρι των ερευνών προσθέτει: « Όπως πληροφορηθήκαμε, οι αστυνομικοί εξέτασαν όλη την πορεία που ακολούθησε το ταξί, από το σημείο που παρέλαβε τον πελάτη ο αστυνομικός που φέρεται ως ο δολοφόνος του συναδέλφου μας, έως και την περιοχή όπου βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το όχημα. 

Σε μια κάμερα που υπάρχει στην πιάτσα των ταξί όπου ήταν σταθμευμένο το όχημα, αποτυπώνεται ένας άνδρας να μπαίνει στο αυτοκίνητο κατά την επίμαχη ώρα. Οι άνδρες της αστυνομίας ανέλυσαν όλες τις εικόνες που εμφάνιζαν το πρόσωπο του συγκεκριμένου ανθρώπου κι έτσι προχώρησαν στη σύλληψή του».

Οι συνάδελφοι του νεκρού οδηγού ταξί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 52χρονο αυτοκινητιστή Κοσμά Τζέλιο. «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ήταν ένα εξαίρετο παιδί που αγαπούσε πολύ την οικογένεια του. Είχε δύο παιδιά και δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα».


πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: