3.3.17

Σάλος από τους κοριούς στην ΕΠΟ...

ΕΠΟΜέρα καταιγιστικών εξελίξεων γύρω από την ΕΠΟ χθες. Πρώτα με την αποκάλυψη από τον ίδιο τον πρόεδρο της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής Ιωάννη Δρόσο ότι...
ανακαλύφθηκαν στο δικό του γραφείο και στο γραφείο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας συστήματα παρακολούθησης με κρυφές κάμερες, έπειτα από έρευνα για το σύστημα ασφαλείας στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή.

Πρόκειται για πολύ μεγάλο σκάνδαλο, που αναμένεται να απασχολήσει έντονα τις επόμενες μέρες και να φέρει πολύ σοβαρές εξελίξεις που συνδέονται με την έρευνα των πεπραγμένων των προηγούμενων διοικήσεων στην ΕΠΟ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι κάμερες από το γραφείο του προέδρου φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί πρόσφατα, αλλά τα σημάδια λειτουργίας του μηχανισμού είναι πολύ συγκεκριμένα. Στο γραφείο της ΚΕΔ λειτουργούσαν ακόμη! Πρόκειται για ασύρματο (wireless) σύστημα παρακολούθησης, κάτι που σημαίνει πως μπορούσε να γίνει χρήση του ακόμη και από κινητό! Οι πρώτες ενδείξεις φανερώνουν ότι λειτουργούσε τουλάχιστον την τελευταία πενταετία, επί διοικήσεων Σαρρή και Γκιρτζίκη, ενώ μάλλον τοποθετήθηκε στο διάστημα της προεδρίας του Νίκου Πιλάβιου.

Λίγη ώρα μετά, έγινε γνωστό πως απολύθηκε από την ΕΠΟ ο επί σειρά ετών εκτελεστικός γραμματέας Παυσανίας Παπανικολάου, ο άνθρωπος που από πολλούς θεωρούνταν εκείνος που κινούσε επί χρόνια τα διοικητικά νήματα, περισσότερο και από τους ίδιους τους προέδρους της ΕΠΟ.

Αν και χρονικά η είδηση της απόλυσής του συνδέεται με την αποκάλυψη της υπόθεσης με τις παρακολουθήσεις, πηγές από την ΕΠΟ επέμεναν μέχρι χθες πως δεν υπήρχε σύνδεση.

Μετά την πτώση της διοίκησης Γκιρτζίκη, η νέα Προσωρινή Διοίκηση είχε αφαιρέσει τις περισσότερες από τις αρμοδιότητες του Παπανικολάου. Για τον οποίο αξίζει να θυμίσουμε πως ήταν στο επίκεντρο της αποκάλυψης της «Εφ.Συν.» πριν από μερικούς μήνες, για το υπέρογκο μισθολόγιο των υπαλλήλων στην ΕΠΟ.

Ακολουθεί τον δρόμο του Χρήστου Υφαντή, ο οποίος επίσης απομακρύνθηκε πριν από μερικούς μήνες και επίσης θεωρούνταν μαζί με τον Παπανικολάου άνθρωπος–κλειδί στο προηγούμενο διοικητικό καθεστώς στην Ομοσπονδία...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: