11.3.17

Στα κρατητήρια μετά τον εισαγγελέα...


...ο αστυνομικός που σκότωσε τον ταξιτζή

Υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Καστοριάς, ο αστυνομικός που δολοφόνησε τον...
οδηγό ταξί, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη με την πράξη του. Ο άτυχος ταξιτζής πυροβολήθηκε δύο φορές, μια στο κεφάλι και δεύτερη στο στήθος. Τα ίχνη εισόδου και εξόδου από τις σφαίρες δείχνουν ότι χτυπήθηκε από πίσω προς τα εμπρός, ενώ στο σώμα του βρέθηκαν και σημάδια πάλης.

Ο 30χρονος δράστης -που θεωρείτο από τους επίλεκτους της ΕΛ.ΑΣ. που στελέχωναν ειδικές ομάδες τάξης και ασφαλείας- έχει ομολογήσει πως ο ίδιος σκότωσε τον 52χρονο οδηγό ταξί στην Καστοριά, γιατί είχαν προσωπικές διαφορές.

Ενώπιον του εισαγγελέα, απαγγέλθηκαν στον 30χρονο κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία. Αφού ζήτησε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, επέστρεψε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Καστοριάς.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι αστυνομικές αρχές οδήγησαν τον δράστη στον εισαγγελέα, την ώρα που γινόταν η κηδεία του οδηγού ταξί, υπό τον φόβο πιθανών επεισοδίων.

Σημειώνεται πως ο νεαρός αστυνομικός υπηρετούσε στην Αθήνα αλλά πήρε μετάθεση στην Καστοριά για λόγους προσωπικής του ασφαλείας, καθώς στο παρελθόν συμμετείχε στην αιματηρή καταδίωξη στο Μοναστηράκι, που οδήγησε στη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη (τον είχε πυροβολήσει)...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: