5.2.17

Βασιλειάδης: Δεν έχουν σωφροσύνη κάποια μέρη των δανειστών...

 - "Αν δεν έχουν αποφασίσει να εξοντώσουν πολιτικά την χώρα, και μπαίνοντας στο πρόγραμμα της ποσοτικής χαλάρωσης τον Μάρτη, θα μιλάμε για μια άλλη εικόνα της Οικονομίας".
- Χαρακτήρισε αστειότητες τα όσα λέει ο Γεωργιάδης για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι...

"Αισθάνομαι, πως, η αξιολόγηση θα κλείσει. Η κυβέρνηση έχει κάνει όσα έπρεπε στην Οικονομία", είπε το πρωί στον Γιώργο Αυτιά (ΣΚΑΙ), ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς. Και...
τόνισε, πως, "δεν έχουν σωφροσύνη κάποια μέρη των δανειστών".
Οσον αφορά την φοβερή παραδοχή του Αδωνιδα ("να μην κλείσει η αξιολόγηση. Να πάμε σε εκλογές"), ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε τα εξής: Tι να σχολιάσω. Αυτά που ακουστήκανε είναι αστειότητες. Μεγάλες αστειότητες. Ειναι προφανές οτι ενα πολυ μεγαλο κομμάτι της αντιπολίτευσης δεν σκέπτεται τη χώρα, αλλά την κουτάλα που χάσανε. Και δυστυχώς γι αυτούς το σενάριο της Αριστερής παρένθεσης ξεχείλωσε πια θα πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα, πως, θα είναι για πολλά χρόνια μακριά από τα κυβερνητικά έδρανα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, τόνισε, πως, "εμείς δεν μπορούμε να μιλάμε για success story και να μιλάμε για τα καραγκιοζιλίκια του χθες. Η ανεργία έχει πέσει. Παραμένει πολύ υψηλή όμως, αλλά έχει πέσει κι αυτό το βλέπουμε για πρώτη φορά.

Ειναι δεδομένο, πως, αν δεν έχουν αποφασίσει να εξοντώσουν πολιτικά την χώρα, και μπαίνοντας στο πρόγραμμα της ποσοτικής χαλάρωσης τον Μάρτη, να μιλάμε για μια άλλη εικόνα της Οικονομίας". 

Για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι και το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, ο Βασιλειάδης ανέφερε, πως, "δυστυχώς καλούμαστε να ασχολούμαστε με αστειότητες ανθρώπων που έχουν ρίξει το επίπεδο κι είναι και υπεύθυνοι για το κατάντημα της χώρας τα τελευταία χρόνια. Φαίνεται πως ο κ. Γεωργιάδης έχει και ειδίκευση στον πύργο ελέγχου. Είναι υποχρεωμένος ο πρωθυπουργός της χώρας να δίνει αναφορά στον κ. Γεωργιάδη για το που πηγαίνει και με ποιους βρίσκεται . Εχουμε παρακολουθήσει ενα θέατρο του παραλόγου"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: