4.2.17

Ο Ομπάμα αρχίζει να γράφει το βιβλίο του…


Οι διακοπές τελείωσαν, το όνειρο της Προεδρίας του είχε τελειώσει νωρίτερα, και πλέον ο Μπαράκ Ομπάμα αρχίζει να...
προσαρμόζεται στη ζωή μετά τον Λευκό Οίκο.

Ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, μαζί με τη σύζυγό του Μισέλ και τις κόρες τους, Σάσα και Μαλία, εγκαταστάθηκαν στο… φτωχικό που αγόρασαν στην Ουάσινγκτον, και βάζει πλέον μπροστά τα μελλοντικά σχέδιά του, χωρίς φυσικά να βιάζεται.

Ο Μπαράκ Ομπάμα σχεδιάζει να ασχοληθεί με το Ίδρυμα Ομπάμα, που θα υπερασπιστεί την υστεροφημία του, είναι ωστόσο και αρκετά πιθανό να λειτουργήσει ως όχημα για ενδεχόμενη μελλοντική σταδιοδρομία της Μισέλ Ομπάμα, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα και τη συγγραφή βιβλίου.

Το βιβλίο θα αποτελεί την προσωπική πολιτική παρακαταθήκη του, για όσα έζησε ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, όσα έκανε και όσα δεν πρόλαβε να κάνει, τις απογοητεύσεις από τη γραφειοκρατία της Ουάσινγκτον, και φυσικά όσα… ζούμε αυτή την περίοδο, με τον Ντόναλντ Τραμπ να κάνει κουμάντο στον πλανήτη, μέσα από το Οβάλ Γραφείο.

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει δεσμευτεί να μην… ξεκινήσει πόλεμο απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ, γι’ αυτό και μέχρι σήμερα έχει επιλέξει να μην μιλήσει ο ίδιος, παρά μόνο να μοιράσει στη δημοσιότητα μια δήλωση δυσφορίας για τα πεπραγμένα του διαδόχου του, μέσω εκπροσώπου του...

ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: