5.2.17

Καουμποϊλίκια...

Αποτέλεσμα εικόνας για Ντόρα Μπακογιάννη
 Βιάζεται και η Ντόρα Μπακογιάννη να γίνουν στην χώρα εκλογές. Οπως είπε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Το βέβαιο είναι ότι η Ελλάδα δεν αντέχει τρίτη αποτυχημένη διαπραγμάτευση. Η ΝΔ, αλλά και η ελληνική κοινωνία, θέλει...
εκλογές διότι κάθε μέρα που περνάει η χώρα βυθίζεται, το επιχειρηματικό περιβάλλον επιδεινώνεται, επενδύσεις και ανάπτυξη δεν μπορούν να έρθουν και οι πολίτες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Δεν αντέχει η ελληνική κοινωνία να ξαναζήσει το καλοκαίρι του 2015, δεν έχει άλλες αντοχές».

Και πρόσθεσε:

«Η δεύτερη αξιολόγηση έπρεπε να έχει κλείσει, με βάση την υπογραφή του κ. Τσίπρα πριν ένα χρόνο. Η καθυστέρηση αυτή όπως και οι προηγούμενες βαραίνουν ακόμη περισσότερο στους Έλληνες πολίτες. Η αέναη διαπραγμάτευση και τα καουμποϊλίκια κόστισαν στην Ελλάδα ένα αχρείαστο τρίτο μνημόνιο και 8 δισ. μέτρα την πρώτη φορά. Τη δεύτερη φορά κόστισαν ένα υπερταμείο που δέσμευσε την ελληνική περιουσία για 99 χρόνια και έναν αυτόματο κόφτη. Πόσο άραγε θα κοστίσει η τρίτη διαπραγμάτευση του κ. Τσίπρα, όταν ο ίδιος δηλώνει ότι έχει τηρήσει όλα τα συμφωνηθέντα και ο υπουργός Οικονομικών μιλάει για το 30%; Αναρωτιέμαι με ποια διαπραγματευτική ισχύ προσέρχονται στο τραπέζι των συζητήσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: