26.2.17

Κορυφώνεται με πολλά ρεκόρ το καρναβάλι του Ρεθύμνου...

Καρναβάλι στο Ρέθυμνο
Με την μεγάλη παρέλαση στο Ρέθυμνο και τη συμμετοχή περίπου 15.000 καρναβαλιστών ολοκληρώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Κρήτη. Η...
παρέλαση διοργανώνεται το μεσημέρι της Κυριακής και συμμετέχουν 36 ομάδες με 30 άρματα ενώ το αδιαχώρητο επικρατεί στα τουριστικά καταλύματα της πόλης με την πληρότητα να αγγίζει το 100%.

Η μεσημβρινή παρέλαση θα ξεκινήσει από  τον κόμβο Θεοτοκόπουλου στις 2μ.μ. ενώ τα πληρώματα θα καταλήξουν στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, όπου θα ξεκινήσει Dj party. Η τελετή λήξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού θα πραγματοποιηθεί στις 6:30 το απόγευμα, στην παραλιακή λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου με το παραδοσιακό κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου πάνω στην παραλία, το οποίο θα συνοδεύεται από σόου με πυροτεχνήματα.  Για το βράδυ της Κυριακής προγραμματίζονται συναυλία με τη «Μαλού» αλλά και street party.

Στην πόλη βρίσκονται περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες γεγονός που καθιερώνει πλέον το καρναβάλι του Ρεθύμνου στα πιο πολυπληθή όλης της χώρας ενώ φέτος για πρώτη φορά το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού της πόλης (στις 12 Φεβρουαρίου) καταγράφηκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως το αντίστοιχο παιχνίδι με τις περισσότερες συμμετοχές παγκοσμίως (άνω των 1400 ατόμων). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: