27.11.16

Τσακνής: Η ΕΡΤ δεν είναι εισπρακτική εταιρεία, ούτε αρπακτικό fund...


Ο πρόεδρος της ΕΡΤ με ανακοίνωση που έστειλε με mail στους εργαζόμενους δήλωσε άγνοια για το...
περιστατικό περικοπής του μισθού για να πληρωθούν οι δικηγορικές εταιρείες.
 Και πρόσθεσε πως δεν ήταν σε γνώση ούτε του διευθύνοντος συμβούλου Λάμπη Ταγματάρχη. Υπογραμμίζει μάλιστα και ορθά  πως “Η ΕΡΤ δεν είναι εισπρακτική εταιρία, ούτε αρπακτικό fund” συνεπώς τίθεται το ερώτημα για το ποιος έχει αυτή την ισχύ στο Ραδιομέγαρο να λαμβάνει τέτοιες αποφάσεις, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση των ανώτατων διοικητικών στελεχών.

Το mail του Δ. Τσακνή έχει ως εξής:

“Αγαπητοί συνάδελφοι!
Χτες το βράδυ ενημερώθηκα απο εργαζομένους που είχαν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό με δικηγορικά γραφεία, ότι τους παρακρατήθηκε μέρος της μισθοδοσίας, προκειμένου να αποδωθεί στα εν λόγω γραφεία η αμοιβή τους για την επαναπρόσληψή τους.
Τέτοιες σοβαρές “πρωτοβουλίες” χωρίς προηγούμενη απόφαση του ΔΣ, είναι απαράδεκτες. Η ΕΡΤ δεν είναι εισπρακτική εταιρία, ούτε αρπακτικό fund.
Έδωσα εντολή στην αρμόδια υπηρεσία, να καταθέσει στους λογαριασμούς σας το παρακρατηθέν ποσό και θα φέρω σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ το όλο θέμα.
Διονύσης Τσακνής
Πρόεδρος ΔΣ ΕΡΤ ΑΕ

Επιπροσθέτως σας πληροφορώ, (παρέλειψα εκ παραδρομής να το αναφέρω στο μήνυμά μου) πως ούτε ο Διευθύνων Σύμβουλος είχε λάβει γνώση της συγκεκριμένης πράξης.
Διονύσης Τσακνής
Πρόεδρος ΔΣ ΕΡΤ ΑΕ”


typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: