28.11.16

Νέες "φουρτούνες" στο Ποτάμι...


Τελειωμό δεν έχουν οι εντάσεις και οι «φουρτούνες» στο Ποτάμι, μετά την τρίτη αποχώρηση βουλευτή το τελευταίο διάστημα. Στη συνεδρίαση – «μυστήριο» της...
Κοινοβουλευτικής Ομάδας την προηγούμενη Τετάρτη, όπου, λόγω των αντιπαραθέσεων, αποφασίστηκε να τηρηθεί «σιγή ιχθύος» προς τον Τύπο, πρώτη φορά πήρε ανοιχτά αποστάσεις από τον Σταύρο Θεοδωράκη και ο – κεντροαριστερών καταβολών – βουλευτής Λάρισας, Κώστας Μπαργιώτας.

Πλακώθηκε, δηλαδή, ο Πηνειός με το Ποτάμι. Γιατί όποιος έχει ζήσει κοντά στον Πηνειό, ξέρει πότε τα ποτάμια στερεύουν οι εξοκείλουν. 

Με μια σκληρή τοποθέτηση αμφισβήτησε συνολικά τη στρατηγική του επικεφαλής και τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας μιας συμμαχίας στον χώρο του Κέντρου, η οποία δεν μπορεί να γίνει χωρίς το ΠΑΣΟΚ. Όσοι τον άκουσαν, κατάλαβαν ότι πρώτη φορά άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και να επανεξετάσει τη σχέση του με το Ποτάμι. 

Η συζήτηση ηλεκτρίστηκε έτι περαιτέρω όταν συνεργάτες του Στ. Θεοδωράκη ζήτησαν από τους παρευρισκόμενους να πουν «όποιος άλλος είναι να φύγει, να το πει τώρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφ.Συν.», η κίνηση αυτή εξόργισε τους περισσότερους και ο Κ. Μπαργιώτας φέρεται να τους απάντησε σε οξύ ύφος ότι δεν δίνει τέτοιου είδους διαβεβαιώσεις και, εάν το Ποτάμι δεν αλλάξει ρότα, τότε θα είναι εκείνος ο επόμενος...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: